Változatosság az Expowood-műhelyek 2019 kiállításon (x)

2019. március 25., 09:51

Mindenből az összes faipari vállalkozónak! – ezzel az ígérettel nyílik meg április 11-én az Expowood Nemzetközi Bútoripari, Fafeldolgozói és Erdészeti Kiállítás és Vásár a látogatói számára. Ebben az évben a diverzitás a kiállítás vezérgondolata.

Ennek fényében, a 2000 m² nagyságú, beltéri és kültéri felületen egyaránt, az EXPOWOOD 55 kiállítója széles választékban mutat be faipari termékeket és szolgáltatásokat: fafeldolgozásra és bútorgyártásra használt berendezéseket (16 vállalkozás), hordozható elektromos készülékeket és gépeket nemzetközi hírnevű gyártóktól, (11 vállalkozás), erdészeti és fűrészüzemi gépeket (9 vállalkozás), elszívó, szárító, regeneráló, levegőszűrő berendezéseket és kazánokat (8 vállalkozás), valamint MDF frontokat, fából és származékaiból készült termékeket. (7 vállalkozás).

Íme néhány nyilatkozat a termékajánlatról, amely bemutatásra kerül az EXPOWOOD 2019 kiállítás és vásár keretén belül.

Andoker Impex Brassó

„Az EXPOWOOD-on első ízben új termékeket fogunk bemutatni, amelyeket éppen a vásáron fogunk a forgalomba hozni. Egy nagyon modern szívóberendezésről van szó, amely standard bluetooth-tal, érintős gombokkal rendelkezik, és a kívülről rögzített szűrő manuálisan rázható ki, ugyanakkor a második termék egy multifunkcionális oszcillátor gép, amely akkumulátorokkal működik. Továbbá, a standon megépítjük a mozgó műhelyt, amely 2018. ősz technológiai újdonsága“, nyilatkozta az INTARZIA & CASTOR magazinnak Sergiu Mureșan, a Festool Románia képviselője.

Wood IQ Kománfalva

„Hogyan vehetnénk részt az EXPOWOOD-on CNC gépek nélkül?”, teszi fel a kérdést határozottan Dan Pruteanu, a Wood IQ társaság tulajdonosa. Egy 42 m²-es kiállító felületet foglalt a két CNC, egy 2/3 m-es asztallal, illetve egy 1,5/2,5 m²-es asztallal rendelkező gépnek, amelyek professzionális számítógéppel vannak ellátva, szervomotoros meghajtással és MDF, illetve PAL lemezes vákuumasztallal.

East European Trade Marosvásárhely

East European Trade (EET) prémium berendezéseket forgalmaz a faipar és újrahasznosítható energiaipar számára, hiszen olyan márkák vannak a portfoliójában, mint a HOLZ-HER, MARTIN, LAMELLO, FESTOOL, KÜNDIG, GANNOmat vagy KAHL. Évente részt vesz a brassói EXPOWOOD vásáron, és minden alkalommal a legújabb generációs berendezéseket állítja ki. Az Expowood ez évi kiadásán, az EET képviselői hangsúlyt fektetnek az élzáró gépekre. Bemutatják a német HOLZ-HER gyártó által létrehozott Auriga 1308XL típusú gépet. „Kezdettől fogva, ez a gyártó úttörő technologiát fejlesztett ki az élek ragasztására, ezen a területen világszerte számos szabadalmi jogot mondhat magáénak”, magyarázta Alexandru C. Neumann, a cég vezérigazgatója.

Proconsel Brassó

„Az EXPOWOOD vásáron egy kompakt, de jól felszerelt élhajlító gépet fogunk bemutatni kis- és középvállalkozások számára. Többek között, a SCM Group által év elején Riminiben megszervezett Házi Vásáron forgalomba helyezett CNC gépcsaládot“, nyilatkozta az INTARZIA magazinnak Florin Horlaci, a Proconsel vezérigazgatója.

„Évről évre részt veszünk új potenciális ügyfelek azonosítása céljából, ugyanakkor az Expowood már egy olyan márka, amelyet tisztelnek, és ő is tisztel minket. Hiszek az olaszországi SCM GROUP beszállítónk termékeinek minőségében és diverzitásában, rugalmasságunkban, a műszaki beavatkozások és cserealkatrészek leszállítása esetében szükséges gyors reakciókészségünkben” – foglalta össze Florin Horlaci.

SP Stroia Temesvár

„Részt veszünk az Eurowood kiállítás ez évi kiadásán, hogy a legmodernebb megoldásokat nyújthassuk az erdőkitermelés és tűzifa felgoldozás területén tevékenykedő vállalkozásoknak”, jelentette ki az Intarzia magazinnak Plinius Stroia, a SP Stroia Product társaság vezérigazgatója. A társaság portfoliójában olyan híres márkák találhatók, mint a Posch Ausztria, Uniforest Szlovénia, Palms Észtország és Pewag Ausztria.

(X)