Pontokat szállítottak Olténiából az FK ificsapatai

Dobos László 2019. március 18., 12:52

Idegenben játszottak hét végén az FK Csíkszereda ifjúsági együttesei a labdarúgó Elit-ligában. A három csapat közül kettő pontokkal tért haza.

Kemény ellenfelekkel edződnek az FK ificsapatai Fotó: Pinti Attila

Dusinszki Zoltán együttese az U17-es bajnokságban szerepel, és a Craiovai Știința otthonából hozta el a három pontot. A csíkiak a 25. perctől Barabás kiállítása miatt tíz emberrel maradtak, de így is kétgólos győzelmet arattak.

{A}

Az U19-es Elit-ligájában két csapattal van jelen az FK Csíkszereda. Ilyés Róbert csapata, az FK Csíkszereda I. Slatináról hozta el a pontokat. Az Albert István és Gál Ervin edzők által felkészített FK II. Bukarestben, az FCSB otthonában vendégszerepelt, ahol a gól nélküli első félidőt követően a második félidő elején vezetést szerzett, de nem tudott ellenállni a nyomásnak, végül a bukarestiek kétgólos győzelmet arattak.

U17-es bajnokság:

Craiovai Știința–FK Csíkszereda 1–3 (0–1), a vendégcsapat gólszerzőik: Corbu 2 és Rácz.

U19-es bajnokság:

CSȘ Slatina–FK Csíkszereda I. csapata 0–1 (0–0), gólszerző: Barta; FCSB–FK Csíkszereda II. csapata 3–1 (0–0), a vendégcsapat gólszerzője: Szfárli.

A következő fordulóban az U17-es csapat szabadnapos, az U19-esek pedig hazai pályán játszanak, a Viitorul Ovidiu, illetve a Marosvásárhelyi Kiválósági Központ együttesei lesznek az ellenfelek.