A korai kiállítás is közrejátszott az MSE vereségében

Horváth Bálint Ottó 2019. március 16., 20:24

Több mint egy órán keresztül emberhátrányban volt kénytelen játszani Szászhermányban a Marosvásárhelyi MSE a labdarúgó 3. Liga 18. fordulójában. Nem csoda, hogy ismét vereséget szenvedett, ellenben kezd összeállni a csapat játéka.

A kapus, Molnár Dávid kiállítása után nem volt esélye az MSE-nek egy szorosabb eredmény elérésére. Archív Fotó: Haáz Vince

A szombati kiszálláson negyedóra játék után került hátrányba Fehér Csaba edző csapata, a hazaiak egy könnyelműen megítélt tizenegyest kaptak, amit a tapasztalt, sokáig az élvonalban játszó Mugurel Buga értékesített.

Kevéssel ezután újabb vitatható szituációnál ítéltek az MSE ellen, egy ütközés után Molnár Dávid kapust piros lappal kiállították.

Ettől kezdve kevés esélyük maradt a vásárhelyieknek, hogy valamit kihozzanak ebből a meccsből,

főleg úgy, hogy nem sokkal később újabb gólt kaptak.

Ezután viszont tíz emberrel meglehetősen jól helytálltak, hiszen a fölényben játszó Brassó megyeiek csak a találkozó végén szerezték meg a harmadik találatukat.

„Nagyban befolyásolta a mérkőzés alakulását a korai kiállítás. Ennek ellenére a játékosok küzdöttek, és az eddigieknél jobb volt a hozzáállásuk” – mondta Fehér Csaba, az MSE edzője. Kiemelte,

céljuk, hogy hétről hétre fejlődjön a játékuk és az eredmények is jobbak legyenek, ezáltal valahogy kerüljék el a kiesést.

A szászhermányi vereséggel az MSE újabb helyet esett vissza a ranglistán, mivel a Radnóton győztes Székelyudvarhelyi FC megelőzte.

A következő hét végi fordulóban a Tasnádi Unirea lesz a vásárhelyiek ellenfele Nyárádszeredában,

ezen a találkozón Fehér Csaba szerint már a győzelem is elérhető számukra.

Labdarúgó 3. Liga, 5. csoport, 18. forduló:
Szászhermányi FC–Marovásárhelyi MSE 3–0 (2–0),
gólszerzők: Mugurel Buga (17., büntetőből), Diego Alupoaie (22.), Bogdan Roșu (84.)
MSE: Molnár Dávid – Mihály Zoltán, Mircea Ungur, Virgil Bucur, Hashyrow Shageldi, Moldován Tamás (Rigmányi Zsombor), Petriș Tiberiu (Török Szabolcs), Valentin Fülöp, Rareș Ruja, Balla Ákos (Nagy Hunor), Dan Velichea (Dudás Levente).

További eredmények:
Radnóti SK–Székelyudvarhelyi FC 0–3 (0–2)
FK Csíkszereda–Szászrégeni Avântul 5–0 (1–0)
Medgyesi Gaz Metan II.–Besztercei Gloria 0–0
Kolozsvári CFR II.–Dési Unirea 0–3 (0–2)
Lénárdfalvi Comuna–Nagybányai Minaur 4–0 (2–0)
Barcarozsnyói Olimpic–Kolozsvári Sănătatea 1–1 (1–0)
Tasnádi Unirea–Tordai Arieșul 2–3 (1–0)

{S1}