Hárman sérültek meg a frontális ütközésben

Szász Cs. Emese 2019. március 16., 16:35

Egy autó áttért a menetirányával ellentétes forgalmi sávba – ez okozta szombat délben azt a balesetet, amely miatt nehézkesen lehetett közlekedni Marosvásárhely és Maroskeresztúr között. A balesetben hárman sérültek meg: a két összeütközött gépkocsi vezetője, illetve egy utas.

A műszaki mentők beavatkozására is szükség volt Fotó: Maros megyei tűzoltóság

Emanuela Rugina, a Maros Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint egy 47 éves autóvezető okozta a balesetet, aki Marosvásárhely kijáratánál a megyei gépjármű-nyilvántartási hivatal (RAR) előtt áttért a szembejövő forgalom sávjába, ahol összeütközött egy 42 éves nő által vezetett járművel.

{A}

A balesetben három személy sérült meg, a két autó vezetője, valamint a szabályosan közlekedő személygépkocsi utasa. A sérülteket kórházba szállították a rohammentő-szolgálat munkatársai, miután a műszaki mentők segítettek az autóba szorult személyek kiszabadításában.

Fotó: Maros megyei tűzoltóság

A forgalmat egy ideig korlátozták, Marosvásárhely és Maroskeresztúr között csak egy sávon lehetett haladni. A rendőrség folytatja a baleset körülményeinek vizsgálatát.