Konferencia az élethosszig tartó tanulásról

Antal Erika 2019. március 12., 14:30

Második alkalommal tartják meg az eHRdély elnevezésű magyar nyelvű HR-konferenciát április 5-én a marosvásárhelyi Privo Hotelben.

Archív Fotó: ehrdely.ro
A rendezvény médiapartnere a Székelyhon

Ahogy Rácz Csaba projektmenedzser érdeklődésünkre elmondta, a tavaly Székelyudvarhelyen tartott rendezvény céljai közt szerepel a humán erőforrás területén dolgozó erdélyi magyarok közösséggé formálása, a szakmai fejlődés biztosítása, valamint tanácsadás, véleménycsere lehetősége a szakemberek és a vezetők között.

{A}

A konferencia idei tematikája az élethosszig tartó tanulás. Érdekes előadásokra számíthatnak a részvevők, például Vass Vilmos a kompetencia-fejlesztésről értekezik majd, Vicsek András pedig azt mutatja be, hogy egy szervezeten belül hogyan ismerhetők fel a valós belső befolyásoló személyek. Szó lesz még a hálózatkutatásról, a szervezeti fejlődésről, valamint gyakorló HR-esek mesélnek tapasztalataikról az élethosszig tartó tanulás témakörben.

Nem egy végigülős, végighallgatós előadás-sorozatra kell számítani, hanem egy nagyon érdekes, interaktív, színes rendezvényre

– hívta fel a figyelmet a projektmenedzser.

Az április 5-ei konferencián 120 résztvevőre számítanak a szervezők, a gyakorló HR-esektől kezdve a cégvezetőkön és vállalkozókon át a diákokig. De bárki, aki érdeklődik a téma iránt, jelentkezhet a konferenciára

Az előadók között a téma hazai és külföldi szakértőire lehet számítani, például jelen lesz a Barabási Albert-Lászlóval együttműködő Maven7 társalapítója, Vicsek András; a Selye János és a Budapesti Metropolitan egyetemek habilitált docense, Vass Vilmos; a villámolvasás magyar nagymestere, Lantos Mihály, illetve Rácz Csaba tréner képviselik az idei konferencia elméleti oldalát. A teoretikus előadások, műhelymunkák mellett gyakorló HR-esek osztják meg tapasztalataikat: az iQuest Corporation vállalattól Nagy László, valamint a Caritas részéről Pápai József.