Teret nyitnak – ismét lesz Dinamit

Kovács Eszter 2019. március 06., 14:03

Erdélyben rengeteg olyan fiatal él, aki pozitív példát mutathatna a pályaválasztás előtt állóknak, ezt hivatott bizonyítani a Dinamit! Teret nyitunk sikerkonferencia, amelyet immár harmadszor rendez meg a Magyar Ifjúsági Tanács.

2017-ben az első Dinamiton. Archív Fotó: MIT/Facebook

A Dinamiton egy nap alatt tizenkét sikeres fiatal szakember mutatkozik be, akikkel előadásaik után szóba is állhatnak a résztvevők. Idén Ferencz András online vállalkozó, Bagaméri Noémi műsorvezető, Vadász Zoltán dizájner, vállalkozó, Ilyés Szabolcs, a teqball hazai meghonosítója, Szikszai Szabolcs lelkész, blogger, Grubisics Csaga reklám-, valamint vizuális kommunikációs szakember, Tálas Ferenc bábszínész, Jobbágy Júlia lelkész, közösségépítő, Tornai István fotós, operatőr, Takács-Kató Katalin ügyvéd, Geréb Róbert okoseszközök kifejlesztésével foglalkozó vállalkozó és Tóth Gergely pilóta osztja meg a pályaválasztással kapcsolatos tapasztalatait. 

{A}

„A program sikerességét több eredmény is bizonyítja. Az első Dinamit után diákok küldtek visszajelzést az előadóknak, miszerint bemutatóiknak köszönhetően tudtak dönteni iskola-, egyetem- vagy szakválasztásában. Bátorságot kaptak. Továbbá a Dinamit-programok során fellépett előadók azóta is több területen segítik egymást: a reklámtervező a cukrásznak segít munkája népszerűsítésében, vagy a marketinges fiatal a paraolimpikon versenyére szervez gyűjtéseket és kampányokat” – hangsúlyozták a szervezők.

További részletekről, illetve a konferenciára való regisztrációval kapcsolatban az esemény Facebook-oldalán lehet tudakozódni.