Ipari és mezőgazdasági szíjak széles választéka a Lecoimpexnél (x)

Székelyhon 2019. március 08., 12:00

A 27 éves tapasztalattal rendelkező Lecoimpex az erőátviteli termékek első forgalmazói közé tartozik Romániában, ugyanakkor az ország egyik legjelentősebb beszállítója a mechanikus hajtástechnikai termékek területén.

1992-től egészen napjainkig a Lecoimpex folyamatosan bővítette termékkínálatát. Több mint 20 márka forgalmazójaként a Lecoimpex könnyen teljesíti az ügyfelek igényeit. A vállalat a tevékenységét három regionális központban fejti ki: Marosvásárhely, Beszterce, Nagyszeben, továbbá forgalmazási hálózatán keresztül egész Erdélyt és Moldvát is ellátja.

A transzmissziós szíjak ezen széles körű kínálat részét képezik, és a vállalat eladásainak jelentős hányadát képviselik.

Ezt a termékcsoportot, amely magában foglalja a klasszikus ékszíjakat, a szinkron és Poly-V szíjakat, lapos szíjakat, szállítószalagokat és mezőgazdasági szíjakat, a Lecoimpex már a kezdetektől forgalmazza. Jelenleg a Lecoimpex vezető szerepet tölt be a romániai piacon a Gates márkájú (a világ egyik vezető márkája) ékszíjak és szinkron szíjak területén, és

bármilyen méretű transzmissziós szíjat biztosítani tud ügyfeleinek.

Az évek során a Gates kulcsszerepet játszott a minőségi szíjak fejlesztésében, mint például a Predator, a Quad Power4, a Super HC, a Polyflex, a Micro-V és a Polychain Carbon Volt típusú szíjak esetében; ez utóbbi a legnagyobb teherbírású szinkron szíj a piacon. Ez a gyártó a legújabb generációs ipari szíjak mellett mezőgazdasági szíjakat is kínál, mivel Gates számos eredeti berendezésgyártó beszállítója, mezőgazdasági gépek és berendezések terén.

Videó: Lecoimpex

Az Am-Mega Csoport – a Megadyne márkájú transzmissziós szíjak gyártója – szintén egy nagyon fontos beszállítója a Lecoimpexnek, amely számos ipari ágazatban alkalmazható erőátviteli szíjakat gyárt, úgy a pótalkatrészek forgalmazóinak, mint az eredeti berendezésgyártók (OEM) forgalmazói részére. Az Am-Mega Csoport híres a szinkron és a Poly-V szíjakról, ékszíjakról, lapos szíjakról, különféle bevonatú speciális szíjakról és a moduláris szíjakról.

A fent említett széles termékskálán kívül a Lecoimpex műszaki tanácsadást is nyújt!

Az Ön rendelkezésére bocsát egy, a transzmissziós hajtás tervezésére alkalmas szoftvert, a Gates által kifejlesztett Design Flex Pro program segítségével, és különféle szolgáltatásokat, mint például a szíjak helyes beállítása és a megfelelő szíjfeszesség elérése! Egy szakmailag jól felkészült csapat segít megtalálni az Ön igényeihez vagy alkalmazásaihoz igazított ideális megoldásokat! Február óta a Lecoimpex raktárról tud szállítani szinkron és Poly-V szíjakat, a kívánt szélességre vágva, mivel a vállalat befektetett egy vágógép és egy jelentős szinkron szíj készlet (tömlő) megvásárlásába. A szíjak vágása a vállalat saját műhelyében történik a marosvásárhelyi Dózsa György utca 260. szám alatt, amely egy egyedülálló szolgáltatás a régióban.

(X)