Rekordszámú síző Sugásfürdőn

Bíró Blanka 2019. február 12., 18:05

Rekordot döntött a sepsiszentgyörgyi önkormányzathoz tartozó sugásfürdői sípályákat igénybe vevők száma, januárban összesen 9500 jegyet adtak el.

Fotó: Vargyasi Levente

A Sepsi ReKreatív, az önkormányzat sugásfürdői sípályákat és a sepsiszentgyörgyi korcsolyapályákat üzemeltető cége arról számol be, hogy

az üdülőtelep két sípályáján összesen 9500 jegyet adtak el januárban, miközben tavaly január és február hónapokban értékesítettek ugyanennyi jegyet.

Az idei szezonban Sugásfürdőn összesen 17200 jegyet váltottak a felvonókra. Jelenleg csak a kis sípálya működik, ezt az időjárás függvényében február végéig tartják nyitva. A korcsolyapályák látogatottsága nem változott, összesen annyi jegyet adtak el, mint az elmúlt szezonban, viszont idén az arányok módosultak:

a Sepsi Aréna szomszédságában lévő sátorfedeles műjégpályát többen látogatták, mint a belvárosi pályát.

{A}

A központi korcsolyapályán az elmúlt két hónapban 2200 felnőtt- és 5700 gyermek-jegy kelt el, az aréna melletti fedett műjégpályán pedig 3550 felnőtt- és 3600 gyermek-jegyet váltottak.

Az időjárás függvényében a központi korcsolyapálya február végéig, március elejéig vehető igénybe, a Sepsi Aréna melletti fedett korcsolyapálya pedig április végéig.