Vintage Dolls a #fridaysessionben

Székelyhon 2019. február 11., 16:46

Egy hónappal az első születésnapi koncertje előtt, február 8-án a Vintage Dolls produkciója debütált a #fridaysessionben.

Fotó: Vintage Dolls

Munkácsy Eszter, Nagy Lili és Szász Ágnes először 2018 márciusában találkoztak és énekeltek együtt Sárik Péter zongoraművész koncertjén, majd hamar világos lett számukra, hogy nem hagyhatják abba a közös munkát egyetlen koncert után. Rögtön a második fellépésük a Művészetek Palotájában volt a Jazz Showcase verseny keretei között, ahonnan különdíjat hozott el a formáció.

A Vintage Dolls a ’30-as, ’40-es évek népszerű dzsesszmuzsikáit dolgozza fel három szólamban, kiemelkedően tehetséges dzsesszzenészekkel kiegészülve. A stúdióba egyik kedvenc dalukat, az In the Mood c. slágert hozták el, amelyhez jó hangulatú sessionvideó is készült.

A Munkácsy Eszterrel, Nagy Lilivel és Szász Ágnessel készült beszélgetés visszahallgatható az alábbi lejátszógombra kattintva.

A zenekar tagjai:

Munkácsy Eszter – ének, Nagy Lili – ének, Szász Ágnes – ének, Benedek Áron – trombita, Szabó Illés – gitár, Tálas Áron – zongora, Bögöthy Ádám – nagybőgő, Csízi László – dob.