Meggyőzte a zsűrit a marosvásárhelyi lány lenyűgöző tánctudása

Szász Cs. Emese 2019. február 10., 09:30

Lenyűgözte a zsűrit a Pro TV Românii au talent című tehetségkutatójában Varga Nikol. A kilencéves marosvásárhelyi lány kortárs tánccal és lehetetlennek tűnő mozdulataival ki is érdemelte a továbbjutást.

Fotó: Facebook/Românii au talent

Az America’s Got Talent mintájára épülő Românii au talent tehetségkutató idei évada péntek este kezdődött a Pro TV-n. Rögtön az első válogatóban tűnt fel a marosvásárhelyi Bolyai Farkas Gimnázium 3. osztályába járó Varga Nikol, aki már 4 éves kora óta táncol: akrobatikus torna, látványtánc, kortárs tánc – sok mindent kipróbált, és nem egyszer volt már a pódium felső fokán.

Fotó: Facebook/Românii au talent

Nikol most a tehetségkutatóban mutatta meg különleges tánctudását. Nikol kivételes produkciója egy kortárs tánc volt balettmozdulatokkal és néhány akrobatikus elemmel. A bírákat megdöbbentette és lenyűgözte, hogy a vásárhelyi lány még csak 9 éves, és már így mozog, így négy igennel engedték tovább.

Videó: Românii au talent

Nikol édesanyja, Varga Tímea a Székelyhonnak elmondta, nagy kaland volt már ez is neki és a lányának is, nagyon profi tehetségkutatóba kóstolhattak bele, s ha nem is jut tovább Nikol, ők így is teljesen elégedettek.

{A}

Nikol nem is attól izgult, hogy táncolni fog kamerák előtt, inkább a beszédtől félt, hogy nem tudja kifejezni magát helyesen románul. Amikor lejárt a beszéd rész, ő volt a legboldogabb, hogy táncolhat

– mesélte a büszke édesanya.