Kikapott Fogarason a Szejke SK

Zátyi Tibor 2019. január 23., 22:00

Újabb Bölények Ligájában szereplő együttessel mérte össze erejét a másodosztályos kézilabda-bajnokság tavaszi rajtjára készülő Székelyudvarhelyi Szejke SK, szerdán kora este a Fogarasi VSK otthonában maradt alul.

Negyedik felkészülési meccsét játszotta a Szejke SK Fotó: Barabás Ákos

Az Adrian Petrea által irányított házigazdák hamar elhúztak, a fizikai és tapasztalatbeli fölényük hamar megmutatkozott a pályán és az eredményjelzőn is, a szünetben már kilenc gól volt az előnye.

A megszokottnál sokkal többet hibázó Szejke SK a második félidőben sem tudta felvenni a harcot a Fogarasi VSK-val, a játékosok rengeteg ziccert vétettek, végül 18 gólos vereséget szenvedtek.

A Szejke SK az Orbán Szilárd – Buguleț, Komporály, Pál, Fekete, Orbán Levente, Jére kezdőhetessel állt fel, a mérkőzés során lehetőséget kapott még Jobb, Kónya, Tăuțean, Danifeld és Palatka.

Csütörtökön 16 órától a szintén első ligás CSM Focșani együttese lesz a Szejke ellenfele ugyancsak Fogarason.

Ez volt a negyedik felkészülési meccse az udvarhelyi csapatnak, múlt héten csütörtökön 36–36-os döntetlent játszott a Bölények Ligájában szereplő Kolozsvári Universitatea vendégeként, majd pénteken 42–26-re kikapott a szintén élvonalbeli Tordai Potaissától. Szombaton viszont győzött, 35–26-ra verte az ifjúsági 1-es bajnokságban szereplő Segesvári Olimpiai Központot.

Felkészülési mérkőzés:
Fogarasi VSK–Székelyudvarhelyi Szejke SK 33–15 (17–8)