Alulmaradt a Sepsi OSK

Pál Gábor 2019. január 20., 17:17

Eddig két vereség és egy győzelem a labdarúgó 1. Liga februári folytatására készülő Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK mérlege a beleki edzőtáborban. Legutóbb az ukrán Mariupol csapatatától kapott ki Eugen Neagoe legénysége.

Az elmúlt napokban elfogadható körülmények között tudott készülni a szentgyörgyi csapat, de a meteorológusok semmi jót nem ígérnek a következő napokra, Belekbe visszatér az esőzés Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A tizenkét csapatos ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik helyén álló FK Mariupol együttesével csapott össze vasárnap délután a Sepsi OSK.

Az első félidőben két gólt is szerzett a Mariupol (melynek ez volt az idei első felkészülési meccse). A Sepsi OSK csak a 83. percben tudott szépíteni, a csereként beállt Hamed volt eredményes. Az egyenlítésre már nem futotta.

Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Ez volt a háromszékiek harmadik felkészülési mérkőzése Törökországban, korábban ugyancsak 2–1-re kaptak ki a török Sivassportól, illetve 3–1-re megverték a kazah Aktobét.

Legközelebb magyarországi csapattal játszanak tesztmeccset a szentgyörgyiek, ellenfelük a Szombathelyi Haladás lesz (január 22., kedd), két nappal később pedig a bolgár Dunav Rusevel küzdenek meg. Január 25-én, pénteken jár le a Sepsi OSK törökországi edzőtábora.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Belek, Törökország:
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–FK Mariupol 1–2 (0–2), gólszerzők: Yasin Hamed (83.), Andrij Borjacsuk (12.), Ilja Putria (32.).
A háromszékiek kezdősora: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovic, Omar, Rus, Karnickij, Nouvier, Ștefan, Vașvari, Tandia. Sajnos a cserékről nem adott tájékoztatást a háromszéki csapat.