Tizenhét állásra hirdetett versenyvizsgát a csíkszeredai kórház

Székelyhon 2019. január 18., 20:03

Tizenhét új állást hirdetett meg a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház: orvosasszisztens, betegápoló, takarító és szakreferens állásokra szerveznek versenyvizsgát.

Munkaerőre van szüksége a megyei sürgősségi kórháznak. Archív Fotó: Gecse Noémi

Meghatározatlan (végleges) időszakra, teljes munkaidőre hirdetnek

  • általános orvosi asszisztensi állásokat kezdőtől főasszisztens szakmai fokozatig a következő osztályokon: egy állást az onkológiai osztályra, egy állást az újszülött osztályra (balneo-fizioterápia), két állást az aneszteziológia és intenzív terápiás osztályra, egy állást a gyermekgyógyászati osztályra, illetve egy állást az általános sebészeti osztályra;
  • betegápolót is alkalmaznak a fül-orr-gégészeti osztályra, illetve a szülőszobára és az aneszteziológia és intenzív terápiás osztályra;
  • takarítót keresnek az újszülött osztályra, az onkológiai osztályra, valamint az általános sebészeti osztályra;
  • a kardiológiai osztályra szakreferenst alkalmaznak;
  • emellett a menedzsment és innovációs irodába is munkatársat keresnek.

A beiratkozási iratcsomót január 15–25. között, munkanapokon 8–14 óra között nyújthatják be a jelentkezők Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház titkárságán (Mikó utca 1. szám alatt), amelyek a 2010/497-es számú kormányhatározat előírásainak kell megfeleljenek.

A versenyvizsgát február 4–7. között, 13 órától tartják Hargita Megye Tanácsa székhelyén (Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám alatt). Bővebb felvilágosítás a 0266/324193/109-es telefonszámon kérhető – írta Hargita Megye Tanácsának sajtószolgálata a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Az álláshirdetések itt tekinthetők meg.

Mint korábban írtuk, a fő cél, hogy bővítsék a járóbeteg-rendelési időt a kórházi ambulancián, ezáltal pedig több beteget tudjanak ellátni. Ugyanakkor a személyzetbővítés a magas kompetenciájú kórházaknak járó kettes besorolás egyik feltétele is.