Kolozsvári CFR: apró anyagi gondok, jönnek a felkészülési mérkőzések

Horváth Bálint Ottó 2019. január 16., 13:01

Elkezdi a felkészülési mérkőzések sorát a törökországi Antalyában edzőtáborozó Kolozsvári CFR labdarúgócsapata. A bajnoki címvédőnél kisebb anyagi gondok vannak.

Az edzések sora lejárt, barátságos találkozók következnek Fotó: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

A kolozsvári együttes egyik legtapasztaltabb játékosa, Ciprian Deac a törökországi edzőtáborban a Digi Sportnak nyilatkozott arról, hogy elmaradó fizetéseik vannak, de reméli, hogy a klubvezetés mihamarabb, még ezen a héten rendezi ezeket adósságokat. Úgy véli, csak abban az esetben tudnak teljes erőbedobással idén is a bajnokság megnyerésére koncentrálni, ha pénzügyi stabilitás van a klubnál.

Másfelől viszont jó hír, hogy a csapatkapitány, Mario Camora a CFR-nél folytatja, a napokban aláírhatja a szerződésének meghosszabbítását – erről Bogdan Mara számolt be a Telekom Sportnak.

Fotó: Facebook/Fotbal Club CFR

A kolozsvári klub sportigazgatója leszögezte, a portugál labdarúgó senkivel nem tárgyalt az FCSB-től, és kizárt annak az esélye, hogy a rivális fővárosiakhoz igazoljon. Mint ismert, Camorának nemrég több kecsegtető ajánlata volt külföldi kluboktól, de ő Kolozsváron szeretné folytatni pályafutását.

Az Antonio Conceicao vezetőedző által irányított kolozsvári csapat múlt hétvégétől készül az törökországi edzőtáborban, ahol ma 16 órától játssza első barátságos mérkőzését az ukrán élvonalban ötödik helyezett Vorskla Poltava ellen.

Ezt követően pénteken a svájci Zürich, jövő héten kedden a bolgár Ludogorec, pénteken pedig a szlovák Trencsén lesz a CFR ellenfele.