Tesztmeccseket játszik a Szejke SK

Zátyi Tibor 2019. január 16., 13:10

Bő egy hete készül a februári folytatásra a férfi kézilabda másodosztály D csoportját vezető Székelyudvarhelyi Szejke SK, mely a következő napokban több barátságos meccset is játszik.

Összecsapnak a Potaissával. Ezúttal viszont a felnőtt csapat lesz az udvarhelyiek ellenfele. Archív Fotó: Barabás Ákos

Sipos Lóránt edző együttese csütörtökön a Bölények Ligájában szereplő Kolozsvári Universitatea ellen játssza első felkészülési mérkőzését, a találkozó 16 órától kezdődik a kolozsvári Horia Demian sportcsarnokban.

Pénteken délben egy újabb elsőosztályos gárda következik, a Szejke SK a Tordai Potaissa vendége lesz a George Barițiu sportcsarnokban.

A hétre tervezett meccsek sora szombaton folytatódik, ezúttal már a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban lép pályára a csapat, 11 órától a Segesvári Olimpiai Központ együttese lesz az ellenfél.

Jövő héten újabb két, a Bölények Ligájában szereplő csapattal tesztel a Szejke SK, január 23-án, szerdán 18 órakor a Fogarasi VSK-val, 24-én, csütörtökön délelőtt 11 órakor pedig a CSM Focșani együttesével. A mérkőzéseket Fogarason rendezik.

A bajnokság február 2-án folytatódik a Szejke SK számára, rögtön egy rangadóval: a D csoport második helyezettjénél, a Nagyváradi VSK-nál vendégeskedik.