Erősítéseket terveznek a vásárhelyi focicsapatnál

Horváth Bálint Ottó 2019. január 17., 10:20

Már elkezdte a felkészülést a labdarúgó 3. Liga tavaszi idényére a Marosvásárhelyi MSE. Céljuk továbbra sem változott, bent akarnak maradni a harmadosztályban.

Fotó: Facebook/MSE

Január 14-én gyűlt össze a keret. A csapat vezetősége edzőtábort is szervez, melynek egyelőre nincs biztos időpontja. Fehér Csaba edző ismertette, hogy több barátságos mérkőzést is játszanak februárban, harmadosztályos és külföldi csapatokkal is találkoznak.

Egyelőre annyi biztos, hogy közvetlenül az idénykezdés előtt két magyarországi csapattal is megmérkőznek Debrecenben, közülük az egyik a helyi DVSC második számú együttese lesz.

Fotó: Facebook/MSE

Fehér elmondta, a játékoskeret nagymértékben megmarad, és erősítéseket is terveznek.

„Tapasztalt játékosokat és tehetséges fiatalokat keresünk” – közölte a szakvezető, hozzátéve, hogy jelenleg több labdarúgóval is tárgyalásokat folytatnak. Mindemellett biztosan lesznek távozók is.

Megtudtuk, hogy az ősszel sérüléshullámmal sújtott csapatnál a játékosok nagy része felépült, de még így is marad három-négy sérültjük a tavaszra.

A csapat célkitűzése továbbra is a bennmaradás a 3. Ligában, és úgy vélem, a jelenlegi kerettel, illetve az érkezőkkel ezt meg tudjuk valósítani

– zárta a beszélgetést az MSE edzője.

{S1}