Sikeres és hasznos a helyi közösség javára is (x)

Kovács Eszter 2019. január 08., 11:24

A december az ünneplés időszaka volt a Clearservice-nél: nemcsak a téli ünnepek miatt, hanem ezért is, mert egyéves lett a vállalkozás Itthon Otthont Teremtünk programja.

Fotó: Clearservice

2018-ban a cég programjára 88-an regisztráltak, és eddig 57 dolgozót segítettek hozzá álmaik megvalósításához, az itthon való boldogulásra, a megtakarításaik itthoni elköltésére ösztönözve őket. A jó hír, hogy a folytatás sem marad el! Az Itthon Otthont Teremtünk program célja, hogy

a Clearservice munkatársai külföldön keressék meg azt a pénzt, amelyből itthon olyan célokat, álmokat valósíthatnak meg, amelyeket egyébként egy élet munkája lenne valóra váltani.

Az első év eredményei bizonyítják: az álom sikerült, hiszen tavaly a programba regisztrált 88 (57) személy mintegy félmillió eurónyi megtakarítással gazdagodott, ehhez pedig összesen 23 800 eurónyi támogatással járult hozzá a Clearservice maga.

A programra regisztráltak nem kis célokat tűztek ki, hiszen negyvenhárman autóvásárlásra, huszonkilencen lakásfelújításra, ötvenen lakás- és heten telekvásárlásra, négyen gyerekeik taníttatásának finanszírozására, szintén négyen hiteltörlesztésre, ketten saját cég indítására, hárman továbbtanulásra, illetve egy támogatott a gépjárművezetői engedély megszerzéséhez gyűjt külföldön.

A felsorolt célok összértéke több mint kétmillió euró. Az Itthon Otthont Teremtünk idén is folytatódik:

a program azoknak szól, akiknek céljaik vannak, akik magyar csapatban akarnak dolgozni, akik biztonságos cégnél biztos fizetést szeretnének, és akik a megkeresett összegből itthon szeretnének jövőt teremteni maguknak.

A részletekről a clearservice.ro oldal Itthon Otthont Teremtünk füle alatt lehet olvasni. A kezdeményezés a maga nemében újszerű, nemcsak itthon, hanem az anyaországban is szakmai elismerésnek örvend. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy tavaly szeptember 11-én

elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, ugyanakkor kitüntették az Innovációért Nívódíjjal és egy különdíjban is részesült.

Az Érték és Minőség Nagydíj azok elismerése, akik ismerik és alkalmazzák a „kiválóság törvényét”, azért dolgoznak, fejlesztenek, hogy a jóból kiválóvá váljanak. Mindazok a termékek, szolgáltatások, amelyek viselik a védjegyet, egyszerre képviselik a kiválóságot és a szülőföld iránti elkötelezettséget. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Innovációért Nívódíjat pedig azon megoldások alkotói nyerhetik el, akik pályázatuk újdonságértékével az adott évben kiemelkedően mutatták meg a hazai alkotóerőben rejlő kreativitást.

(X)