Nyugodtan telt a marosvásárhelyi hatóságoknak az év vége

Antal Erika 2019. január 01., 19:51

Semmi olyan esemény nem történt, ami különösebb rendőrségi beavatkozást igényelt volna az év utolsó napján, illetve az azt követő éjjelen Marosvásárhelyen. A tűzoltóságnak sem akadt komolyabb tennivalója.

Képünk illusztráció Fotó: Pinti Attila

A rendőrség sajtóosztályának tájékoztatása szerint Marosvásárhelyen közel nyolcszázan vigyázták a rendet és biztonságot, és nyugodt éjszakát tudhatnak maguk mögött.

{A}

Annak ellenére, hogy ezrek búcsúztatták az óévet az utcán, koncertek és tűzijáték tette színessé a szilveszteri éjszakát, az emberek pedig pezsgős üvegekkel és poharakkal a kezükben szórakoztak, nem történt egy olyan eset sem, amely beavatkozást tett volna szükségessé. Különböző sérülések miatt azonban száznál is több ember szorult sürgősségi ellátásra Maros megyében.

{K1}

A tűzoltóságnak sem akadt komolyabb tennivalója, mindössze két kisebb esetben léptek közbe. Egy kémény gyulladt ki, de a tüzet eloltották, mielőtt az még továbbterjedt volna, illetve egy koccanás történt a Pandúrok sugárúton. A kisebb anyagi kárt leszámítva emberi sérülés egyik esetben sem történt.