Készülnek az adventi szeretetvacsorára

Antal Erika 2018. december 06., 11:48

A marosvásárelyi Mobex-étteremben tartja idei adventi szeretetvendégségét a Telefonos Szeretetszolgálat december 21-én, péntek délután 5 órakor. Ahogy Sajó Norbert szervező és ötletgazda lapunknak elmondta, a vacsora ára személyenként 15 lejbe kerül, és ahhoz, hogy mindenki ott lehessen, aki szeretne részt venni, felajánlásokat várnak.

Egy asztal mellé ül mindenki az adventi vacsorán. Archív Fotó: Hajnal Csilla

A 450 adag vacsorából eddig már 300-nak kigyűlt az ára – tudtuk meg az ötletgazdától.

A szeretetvendégségen a részvétel ingyenes, de aki felajánlja a saját, illetve még mások vacsorájának is az árát, az adományt szívesen fogadják.

A Marosvásárhelyen 4. alkalommal megszervezett vendégségbe, akárcsak az előzőekbe, mindenkit várnak, a hajléktalantól az egyetemi tanárig, a munkanélkülitől az orvosig, a város elöljáróit ugyanúgy, mint a kisnyugdíjasokat, kiskeresetűeket, diákokat, családosokat, vagy magányosokat – hangsúlyozta a Telefonos Szeretetszolgálat vezetője, aki azt szeretné,

ha egy asztalhoz ülne mindenki, társadalmi helyzetétől és pénzügyi lehetőségeitől függetlenül, hiszen az évnek ez az a periódusa, amikor a leginkább a szereteten, az egymás elfogadásán van a hangsúly. 

{A}

A programban közös éneklés szerepel, áhítat és koncert, fellép Póra Zoli és a Stone Hill keresztyén zenekar, továbbá tombola, vacsora és nem utolsó sorban gyereksarok is várja a résztvevőket. Idén újdonságnak számít, hogy a vacsorát a Marosvásárhelyi Rádió munkatársai fogják felszolgálni.

Adományokat a RO56 BTRL RONC RT02 2703 8401 bankszámlára várják, továbbá érdeklődni az office@telsz.ro címen, vagy a 0741-555 555-ös telefonszámon lehet.