Őszinte rock and roll a Crazy Plumberstől

Péter Beáta 2018. december 02., 18:46

Ritka jó buli volt – így jellemezte a szombat esti fellépésüket a Crazy Plumbers egyik tagja. Az Anna and the Barbies erdélyi turnéjának keretében a sepsiszentgyörgyi trió a Szimplában hangolta rá a közönséget a magyarországi zenekar koncertjére.

Fotó: Toró Attila

Egyértelmű volt a Crazy Plumbers tagjai számára, hogy jelentkeznek az Erdélyi Médiatér Egyesület és a SoundCam stúdió felhívására, miszerint az Anna and the Barbies előzenekaraként léphetnek fel.

„Nagyon szeretjük az Anna and the Barbies-t, ha nem is ugyanabban a műfajban játszunk, de Magyarország egyik legjobb zenekarának tartjuk. Ezért természetes volt, hogy jelentkezni fogunk. Amikor megtudtuk, hogy mi léphetünk fel, nagyon örültünk, neki is készültünk rendesen a fellépésnek. Ritka jó buli volt: telt ház, a közönség táncolt, bulizott”– számolt be lelkesen Levi, az énekes és nagybőgős a koncert után.

Fotó: Toró Attila

A Crazy Plumbers 2012-ben alakult Sepsiszentgyörgyön, zenéjüket a rockabilly, psychobilly és wintage rock’n roll stílusába sorolják. Már a kezdetektől saját dalokkal jelentkeztek, 2015-ben jelent meg az 8 Beers című lemezük, a címadó számukhoz pedig 2016-ban videóklip is készült.

„Az, hogy minket választottak, egy olyan pozitív visszajelzés a zenekar felé, hogy már megérte. Azt jelentette, hogy mi vagyunk számukra a legjobb zenekar a környéken. A produkciónk nagyon tetszett az Anna and the Barbies tagjainak, a koncert után mondták, hogy jó választás voltunk, mert sikerült a közönséget megmozgatni, ráhangolni az ő bulijukra. Tehát tetszett, amit csinálunk, Dávid, a basszusgitárosuk úgy fogalmazott: nagyon őszinte rock’n roll ez”– avatott be a Crazy Plumbers énekese.

Fotó: Toró Attila

A zenekar tagjai: Denver – gitár, Moha – dob, Levi – ének, nagybőgő.

Az Anna and the Barbies We Rock Erdély turnéjának utolsó állomása vasárnap este a brassói Temple Pubban lesz, a vendégfellépő ezúttal a Midnight Buzz.