Hozta a kötelezőt a GYHK

Józsa Csongor 2018. november 12., 21:12

Folytatta a mérkőzések sorozatát a Gyergyói Hoki Klub a hazai jégkorong-bajnokságban. Ezúttal nem kellett messzire utazniuk, simán megszerezték a pontokat.

Fotó: Gábos Albin

Alig, hogy hazaértek a Gyergyói Hoki Klub együttes tagjai, hétfőn már újból jégre kellett korcsolyázniuk. Csíkkarcfalván, a Márton Áron Hokiklubként bejegyzett gárda otthonában vendégszerepeltek. A papírforma az Erste Ligában is érdekelt gárda mellett szólt a fiatal játékosokból álló Sapientia U23-al szemben.

{A}

Ezt a gyergyószentmiklósiak fokozatosan érvényesítettek is. Érződött, hogy jó pár meccs van a lábakban, illetve hosszú kiszállások fáradtsága. Nehezen indult be a gólgyártás, azért mindegyik harmadra jutott találat.

A Sapientia U23-as gárdája is elégedett lehet, összejött a szépítő gól a harmadik felvonásban. A két csapat kedden újból megmérkőzik egymással.

Román jégkorong-bajnokság, alapszakasz:

Sapientia U23–Gyergyói HK 1–6 (0–2, 0–1, 1–3)
Gólszerzők: Gecse Olivér (52.), illetve Vladislav Karpus (9., 37.), Maxim Veshutkin (13.), Robert Timaru (42.), Barabás László (45.), Daradics Csaba (57.)

Kedden (november 13.): Brassói Corona–Galaci CSM és Sapientia U23–Gyergyói HK (Karcfalván). Egységes kezdési időpont 18.30.