Kipihenten várja meccsét az FK Csíkszereda

Székelyhon 2018. november 09., 10:10

Felkészülési meccseken és a Román Kupában is legyőzte soron következő ellenfelét az FK Csíkszereda. Ezúttal sem szeretne kikapni a székely csapat a Szászhermányi FC-től, amellyel pénteken délután kettőtől csap össze hazai pályán.

A közelmúltban több alkalommal is találkozott egymással az FK és a Szászhermányi FC. Eddig mindegyik meccsüket a csíkiak nyerték meg. Archív Fotó: Gábos Albin

Hazai környezetben játszik péntek délután az FK Csíkszereda, a labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjának 12. fordulójában a Szászhermányi FC-t fogadja. Valentin Suciu, az FK Csíkszereda vezetőedzője szerint nem szabad félvállról venni a Brassó megyeieket.

„Az utóbbi időszak fárasztó volt, de sikerült kipihenni, a fiúk nagyon jól dolgoztak a napokban.

A szászhermányiakat már nagyon jól ismerjük, játszottunk ellenük felkészülési mérkőzéseket, a kupában is mi búcsúztattuk őket. Ennek ellenére komolyan kell venni az összecsapást, mert nem felemelt kézzel jönnek Csíkszeredába.

Eltiltott játékosunk nincs, a hosszabb ideje sérüléssel, hátgerincproblémákkal küszködő Hodgyai László még nem jött teljesen rendbe, de kérdéses Berde István játéka is.”

{A}

Az FK Csíkszereda jelenleg második a ranglistán, két pont hátránya van az éllovas Lénárdfalvával szemben. Szászhermány csapata a tizedik pozíciót foglalja el a tabellán, eddig mindössze 13 pontot gyűjtött össze. 

Noha a múlt fordulóban a Brassó megyeiek nyertek a sereghajtó Gaz Metan II. vendégeként 1–0-ra, előtte két meccsen is kikaptak: hazai pályán 3–0-ra a lénárdfalviaktól, idegenben 2–1-re a Kolozsvári CFR II.-től.

Labdarúgás, 3. Liga, 5-ös csoport, 12. forduló:

Péntek, 14 óra
FK Csíkszereda–Szászhermányi FC
Szászrégeni Avântul–Kolozsvári CFR II.
Kolozsvári Sănătatea–Radnóti SK
Tordai Arieșul Sticla–Székelyudvarhelyi FC
Marosvásárhelyi MSE–Dési Unirea
Besztercei Unu Fotbal Gloria–Nagybányai Minaur

Szombat, 14 óra
Tasnádi Unirea–Medgyesi Gaz Metan II.
Barcarozsnyói Olimpic Cetate–Lénárdfalva.

{S1}