Másodszor is legyőzte Lucescuékat a MOL Vidi FC

Pál Gábor 2018. november 08., 22:41

Akárcsak október végén, a MOL Vidi FC csütörtökön is legyőzte a görög PAOK csapatát a labdarúgó Európa Ligában. A székesfehérvári együttes ezúttal egyetlen góljával múlta felül vendégét.

Gólöröm. A magyar bajnok ezúttal is jobbnak bizonyult a görög csapatnál Fotó: Illyés Tibor/MTI

Budapesten, a Groupama Arénában csapott össze a két csapat. A Răzvan Lucescu által irányított PAOK visszavágóra készült, ugyanis két héttel ezelőtt 2–0-ra kikapott hazai pályán a Viditől.

Hasonló játékot hozott ez a mérkőzés is, azonban ezúttal csak egyszer talált be a magyar bajnok: az 50. percben a bolgár Georgi Milanov egy remek fejesgóllal szerezte meg az előnyt és a győzelmet.

{A}

Az L jelű csoport másik csütörtöki meccsén a Chelsea 1–0-ra nyert Boriszovban.

A MOL Vidi az angolok mögött a második, azaz továbbjutást érő helyen áll. A fehérvári együttes, a következő fordulóban (november 29.) a fehérorosz BATE Boriszov vendége lesz.

Labdarúgás, Európa Liga, csoportkör, L csoport, 4. forduló:
MOL Vidi FC–PAOK (görög) 1–0 (0–0)
gólszerző: Milanov (50.)
Vidi FC: Kovácsik – Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira – Nego, Hadzic, Pátkai – Huszti (Kovács I., 66.), Milanov (Nikolov, 58.) – M. Scepovic (Hodzic, 77.).
PAOK: Pahalakisz – Léo Matos, Varela, Crespo, Toșca – Sahov, Vernbloom – Limniosz (Biseswar, 60.), el-Kadduri (Akpom, 63.), Léo Jabá (Warda, 70.) – Prijovic.

A másik csoportmeccsen:
BATE Boriszov (fehérorosz)–Chelsea (angol) 0–1 (0–0),
gólszerző: Giroud (53.)

Ranglista:
1. Chelsea 12 pont
2. MOL Vidi FC 6
3. PAOK 3 (4–5-ös gólkülönbség)
4. BATE Boriszov 4 (4–8)