Erdély legjobb zenekarait keresi az Anna and the Barbies

Székelyhon 2018. október 25., 18:54

Előzenekarokat keres erdélyi turnéjához az Anna and the Barbies. A magyarországi banda a november végén tartandó ötállomásos turnéja mindegyik koncertjére vendégzenekart vár. Érintett városok: Nagyvárad, Kolozsvár, Csíkszereda, Marosvásárhely és Sepsiszentgyörgy.

Fotó: Anna and the Barbies

Magyarország egyik legtöbbet koncertező zenekara, a formabontó ötleteiről és megjelenéséről híres Anna and the Barbies várja azoknak a zenekaroknak a jelentkezését, amelynek tagjai úgy érzik,

tudnak valami olyat, amit senki más,

és akik nem félnek megmutatni magukat, képesek a tömeg arcába ordítani mondanivalójukat, nem félve a visszajelzésektől. Olyan elhivatott előadókat és lelkes zenekarokat keresnek, akik szomjazzák a megmutatkozás lehetőségét, és kedvük van megosztani a színpadot az Anna and the Barbies-zal egy estére.

A magyarországi zenekar rövid bemutatkozást, koncertfelvételt, dalokat, akár videoklipet és motivációs videót vár e-mailen a jelentkezőktől.

Amit kínálnak:

  • fellépési lehetőség az Anna and the Barbies zenekar koncertje előtt;
  • heti belépő és sátorhely a zenekar saját fesztiváljára, a Woodstock az Ugaronra;
  • széles körű sajtómegjelenés;
  • profi stúdiófelvétel;
  • csodás koncertélmény és átmulatott éjszaka a zenekar tagjaival.

A tehetségkutató program az Erdélyi Médiatér Egyesület és a SoundCam stúdió közös produkciója. Jelentkezni november 15-én éjfélig lehet, a – zenekar és zsűri által – kiválasztottakat november 20-áig kiértesítik. Jelentkezés a wewillrockerdely@gmail.com e-mail címen.

{A}