Székelyföldi Lovas Ünnep: a dátum már leszögezve, ötleteket még várnak

Pethő Melánia 2018. október 25., 14:02

Ötletekkel, tanácsokkal és elvárások megfogalmazásával lehet segíteni a 2019-es Székelyföldi Lovas Ünnep szervezőit. A népszerű eseményt jövőben augusztus 30. és szeptember 1-je között tartják meg.

Több mint tízezer látogatót vonz évről évre a Székelyföldi Lovas Ünnep. Archív Fotó: Gergely Imre

Az idei kényszerkihagyás után jövőben ismét megszervezik Gyergyószentmiklóson a Székelyföldi Lovas Ünnepet – jelentették be a Krigel Sport Klub vezetői. Bajkó Tibor és Ildikó a Facebookon egyebek mellett azt közölte, hogy

a 2019-es Székelyföldi Lovas Ünnepet augusztus 30. és szeptember 1-je között tartják meg.

A rendezvényen székelyföldi, erdélyi, romániai, magyarországi, valamint bulgáriai meghívottak, versenyzők is részt vesznek.

{A}

A közlést felhívással egészítik ki: kérik azokat, akik kedvelik a rendezvényt, hogy ötletekkel, tanácsokkal vagy akár elvárások megfogalmazásával legyenek segítségére a szervező Krigel Sportklub csapatának.

Miért maradt ez az idei lovasünnep?

Bajkó Tibor megkeresésünkre azt mondta, hogy az idei rendezvény az egyesülettől független okok miatt maradt el. Az anyagi háttér nem volt időben biztosítva, ezért nem tudtak szerződést kötni több tervezett produkcióra, márpedig következetesen törekednek minőséget képviselő fellépők meghívására. „A jó produkciókat két évre előre lefoglalják, ezért nagyon fontos, hogy részünkről is időben történjen meg a szerződéskötés” – mondta Bajkó Tibor.