Terhes nőt ütöttek el Székelyudvarhelyen

Fülöp-Székely Botond 2018. október 23., 14:26

Könnyebb sérüléseket szenvedett az a 26 éves, hét hónapos terhes székelyudvarhelyi nő, akit hétfőn az Orbán Balázs utcában ütött el a 49 éves korondi K. C. – közölte lapunkkal a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Képünk illusztráció Fotó: 123RF

Gheorghe Filip úgy értesült, hogy a magzat sem sérült meg, de az áldozatot a helyi kórházba vitték bővebb kivizsgálásra.

A rendőrségi jelentés szerint a nő nem nézett szét, és futva próbált átjutni az úttesten, amikor a baleset bekövetkezett. A sofőr nem volt ittas állapotban, gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indítottak eljárást ellene.

Kedden is elgázoltak egy gyalogost

Súlyosan megsérült, töréseket is szenvedett egy 51 esztendős, székelyudvarhelyi nő, akit kedden reggel ütöttek el a városban, az egyik Cipészek utcai kereszteződésben.

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének információi szerint R. M. nem a gyalogosoknak kijelölt helyen akart átkelni az úttesten, ezért üthette el a szintént 51 éves sofőr, K. L. Az autó vezetője nem fogyasztott alkoholt mielőtt volánhoz ült volna, az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indítottak kivizsgálást.

{A}