A bajnokkal ütközik a csíki futsalcsapat

Zátyi Tibor 2018. október 23., 15:05

A címvédőhöz látogat a bajnoki címre hajtó székelyföldi együttes. Pótolják a teremlabdarúgó élvonal negyedik fordulójából elhalasztott rangadót.

Fontos mérkőzés előtt mindkét csapat. Archív Fotó: Pinti Attila

A futsal 1. Liga alapszakaszának negyedik játéknapjához tartozó összecsapást a Béga-parti együttes Bajnokok Ligája szereplése miatt halasztották el (Temesvár végül nem jutott tovább az elitkörbe). 

Mind a Temesvári Informaticán, mind a Csíkszeredai Imperial Weten nagy a nyomás, hiszen vereség esetén lépéshátrányba kerülnek az élen állókkal szemben.

A jelenleg negyedik Temesvár győzelem esetén átveheti a vezetést a meglepetésre élen álló Dunărea Călărași-tól. A Hargita megyeiek számára kötelező legalább az egy pont megszerzése, miután az eddigi öt meccsükből kettőt elveszítettek (Galacon és Călărași-on kaptak ki), a táblázaton pedig jelenleg az utolsó rájátszást érő helyen állnak.

A mérkőzést szerdán 18 órától rendezik Temesváron, a Futsal Romania YouTube- és Facebook-csatornája élőben közvetíti.

E párharcot követően a válogatott felkészülési mérkőzései miatt szünet következik a bajnokságban, Székelyudvarhelyen lép pályára a román nemzeti együttes a világelithez tartozó spanyolokkal szemben.

{K1}

{S1}

{A}