Kirabolták a taxist az utasai

Bíró Blanka 2018. október 22., 21:36

Megfenyegetett, bántalmazott, majd kirabolt két fiatal egy taxist szombat este Kézdivásárhely és Esztelnek között. A fuvarozó autóját is megpróbálták ellopni, sikertelenül.

Képünk illusztráció

Két háromszéki fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy kirabolták az őket szállító taxist. Nicoleta Tolvaj-Marin, a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatása szerint szombat este értesítette egy taxisofőr a kézdivásárhelyi rendőröket arról, hogy egy fuvar során kirabolták. A bejelentést követő nyomozás során kiderült, hogy az ügyfélszolgálat küldte a taxisofőrt, a két fiatal Kézdivásárhelyről Esztelnekre kért fuvart. Útközben

felszólították a gépkocsivezetőt, hogy álljon meg, majd megfenyegették és bántalmazták, a pénztárcájából pedig elvettek 350 lejt.

{A}

A taxis észrevette, hogy a fiatalok megpróbálnak elhajtani az autójával, de ellenállt, sikerült visszaülnie a gépkocsiba, és elmenekült, ezt követően értesítette a rendőröket. A nyomozók rövid idő alatt azonosították a gyanúsítottakat, egy 20 és egy 24 éves fiatalt. Egyikük bírósági felügyelet alatt állt, egy korábbi bűncselekmény miatt. A két gyanúsítottat 24 órára őrizetbe vették. Az ügyben rablótámadás elkövetése miatt folytatódnak a vizsgálatok.