Udvarhelyen lép pályára a címvédő Informatica

Zátyi Tibor , Dobos László 2018. október 15., 17:25

Újabb rangadót játszik a Futsal Klub Székelyudvarhely, a teremlabdarúgó 1. Liga 5. fordulójában, kedden 18 órától a címvédő Temesvári Informaticával mérkőzik meg a városi sportcsarnokban.

Nehéz meccs vár Mányáékra. A címvédő eddig csak egyszer botlott, a dévaiakkal játszott döntetlent. Archív Fotó: Barabás Ákos

Nagyszerű szezonrajt után (háromból három győzelem) az előző fordulóban kiütéses vereséget szenvedett az udvarhelyi csapat, a Dévai Autobergamo vendégeként 9–2-re maradt alul. Ezt a csorbát köszörülnék ki a székely legények, de egyáltalán nem lesz könnyű dolguk.

Temesvár az előző idényben a bajnokság mellett a Román Kupát is megnyerte, az új szezon kezdetén pedig a Szuperkupában is első helyen végzett.

{A}

A bajnokságban három meccset játszott eddig, Vicovban 10–1-re, míg hazai pályán Călărași ellen 3–2-re nyert, a Dévai Autobergamóval pedig 1–1-es döntetlent ért el.

A Csíkszeredai Imperial Wet hazai pályán, az Erőss Zsolt Arénában 20 órától a jászvásáriak ellen javítana, jelenleg ugyanis csak a hetedik helyen áll a táblázaton.

Otthon tartanák mindhárom pontot a csíkiak a moldvaiak elleni meccsen. Archív Fotó: Gecse Noémi

A jászvásáriak is három pontot gyűjtöttek eddig, Buzăuban 2–0-ra nyertek, az FK otthonában 5–4-re, hazai pályán Galactól 6–2-re, míg a Dunărea Călărași-tól 1–0-ra kaptak ki.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 5. forduló:
Dunărea Călărași–Kolozsvári Clujana 20–1 (6–0)
Gloria Buzău–Bukovina Vicov 4–2 (2–0)
Galaci United–Dévai Autobergamo – hétfő, 18.30
FK Székelyudvarhely–Temesvári Informatica – kedd, 18 óra
Csíkszeredai Imperial Wet–Jászvásári Futsal Poli – kedd, 20 óra.
A 4. fordulóból elhalasztott Temesvár–Csíkszereda meccset október 24-én 18 órától pótolják.

{S1}