Kirúgták Niculescut, új edzővel érkezik a Dinamo Csíkszeredába

Józsa Csongor 2018. október 13., 14:55

Teljes a káosz a fővárosi alakulatnál, három mérkőzést követően leváltották az eddigi trénert, Claudiu Niculescut. Ebben az idényben már a harmadik edző ül le a Dinamo kispadjára, vele jöhetnek a csíkszeredai kupameccsre.

Mircea Rednic ül le a Dinamo kispadjára. Archív

A Bukaresti Dinamo nem áll túl jól a labdarúgó 1. Ligában, a rangsor hátsó felében tartózkodik, a kiesőzónában. A 2018–19-es idényt Florin Bratuval a kispadon indította a klub, őt váltotta valamivel kevesebb mint egy hónapja Claudiu Niculescu.

{K1}

A szakember három összecsapáson volt a fővárosiak trénere, összesen tizenhárom edzést tartott. A Gsp.ro és a Prosport.ro internetes szakportál is úgy tudja, hogy péntek este a klubvezetés megegyezett Mircea Rednic-kel. Az 56 éves edzőnek ez lesz a negyedik mandátuma a Dinamónál, ezt megelőzően az 2006–07-es, a 2008–09-es és a 2015–16-os szezonban irányította a piros-fehéreket. Legutóbb az arab Al Faisaly volt a klubja.

{K2}

A Bukaresti Dinamo érdekelt még a Román Kupában, a nyolcaddöntőben az FK Csíkszereda ellenfele lesz. A november 1-jén 19 órától kezdődő találkozón már Mircea Rednic érkezhet a Hargita megyei városba – feltéve, ha addig le nem váltják...

{A}