Otthon játszanak a férfiak, idegenben a nők

Horváth Bálint Ottó 2018. október 11., 13:53

A Galaci Phoenix legyőzése után újabb hazai mérkőzés következik a Marosvásárhelyi VSK férfi kosárlabdacsapatának, a bajnokság C értékcsoportjának 2. fordulójában a Máramarosszigeti VSK lesz az ellenfele.

Megtartaná hibátlan mérlegét a marosvásárhelyi együttes Fotó: Haáz Vince

Immár harmadik hazai tétmérkőzését játssza a szezonkezdeten a George Trif vezetőedző által irányított Marosvásárhelyi VSK férfi csapata. Eddigi két meccsén a Galaci Phoenixet múlta felül, előbb a Román Kupában, majd a bajnokság nyitófordulójában.

A hazai győzelmek sorát a Máramarosszigeti VSK ellen is folytatnák a vásárhelyiek, vasárnap 17 órától a Ligeti Sportcsarnokban csapnak össze.

{A}

Ellenfelük is remekül kezdte az idényt, hiszen miután a kupában búcsúztatta a CSM Focșani-t, bajnoki találkozóját simán megnyerte a Kolozsvári Universitateával szemben.

A fővárosban kezdi a bajnokságot a női csapat

Első mérkőzésére készül a bajnokság B értékcsoportjában a Marosvásárhelyi VSK női csapata. A nyitófordulóban ugyanis nem lépett pályára, mivel ellenfele, a CSM Alexandria a találkozó elhalasztását kérte.

Barátságos meccsen már kipróbálták magukat a lányok. Szombaton már élesben megy a játék Fotó: Haáz Vince

A hét végi második fordulóban, szombaton 15 órától a vásárhelyiek a Bukaresti Rapid vendégeiként játszanak, amely első bajnoki meccsén kikapott a Konstancai Phoenixtől.

Ionel Brustur edző csapata viszont már játszott hivatalos mérkőzést, a Román Kupában két nagyarányú vereséget összesített a CSM Târgoviște ellenében.