26. Őszi Vásár Székelyudvarhelyen

Kovács Eszter 2018. szeptember 28., 12:51

Jövő csütörtöktől vasárnapig várja a látogatókat a térség legnagyobb gazdasági rendezvénye, az immár huszonhatodik Őszi Vásár Székelyudvarhelyen. Akárcsak a korábbi években, idén is több mint százötven kiállító és vásáros mutatja majd be termékeit és szolgáltatásait.

Archív Fotó: Barabás Ákos

Újdonság, hogy az idei expón a visszajáró kiállítók mellett több mint húsz új erdélyi és magyarországi céget is köszönthetünk.

A kiállítás és vásár továbbra is megőrizte általános jellegét, így fogyasztási cikkek, kozmetikumok, bioélelmiszerek, természetes tisztítószerek, édességek, bútorok, fajátékok, elektronikai cikkek, konyhai felszerelések, dekortermékek, kazánok, kályhák, egyedi ruhakollekciók, gyerekcipők, gumiabroncsok, autós kellékek, személygépkocsik, szerszámok, menyasszonyiruha-különlegességek, virágkompozíciók, dísztökök, építőipari termékek, könyvek, táplálékkiegészítők, vitaminok, optikai kellékek, vadászati kiegészítők, kézműves borok, ékszerek, bizsuk, turisztikai programok, üdülési csomagok, sütemények, csokoládékülönlegességek, dekoratív festékek, felületkezelő anyagok stb. található a kínálatban.

A Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. támogatásával idén tizenöt magyarországi kiállító lesz jelen, egyebek közt 3D-nyomtatókat, elektromos fűtési rendszereket, táplálékkiegészítőket, teakülönlegességeket, munkavédelmi ruhákat, szigetelőanyagokat, biztonságtechnikai berendezéseket, HR-szoftverszolgáltatásokat, kommunális erdészeti gépeket, cellulóz szigetelőanyagokat kínálva. A magyarországi cégek képviselői üzleti partnereket, viszonteladókat keresnek térségünkben. A rendezvénysorozat égisze alatt a részt vevő vállalkozóknak konferenciát is tartanak, ahol személyes üzleti tárgyalást, illetve árajánlatot is kérhetnek egymástól az érdekeltek.

Archív Fotó: Barabás Ákos

A sportcsarnok szomszédságában, a szabadban kazánokat, épületgépészeti berendezéseket, napkollektorokat, kerti bútorokat, autóabroncsokat, akkumulátorokat, autós kellékeket találhatunk. Ugyanitt a helyi és környékbeli autóképviseletek, autóforgalmazók mutatják be legújabb típusú gépjárműveiket. Tesztvezetésre is várják az érdeklődőket.

Állandó programokkal is kecsegtet a 26. Őszi Vásár: egyénre szabott biomedicinális gyógyítási és egészségmegőrző programokkal várják  az érdeklődőket, illetve a Székelyföldi Jégkorong Akadémia is meglepetéseket tartogat a gyerekek számára.

A látogatók között a vásár utáni héten értékes nyereményeket sorsolnak ki a Príma Rádióban.

Az idei Őszi Vásár programjáról itt olvashat bővebben.

A jövő héten 26. alkalommal megrendezésre kerülő eseményen idén is részt vesz a Eurocar Trading, amely a Toyota személygépjárművek forgalmazásával foglalkozik. A 2002-ben alapított vállalat 2004 óta kizárólagos forgalmazója a japán autómárkának Maros és Hargita megyében. Helyi szalonjaikban az elérhető összes terméket és szolgáltatást megtalálják az autókedvelők.

www.eurocartrading.ro

A kiállítók között rátalálhatunk a Koala Prod könnyűipari vállalkozásra is, amely játékok gyártása mellett bútorok megmunkálásával is foglalkozik. A 25 éve a piacon tevékenykedő társaság műhelye Fenyéden található, azonban jövő hétvégén termékeikkel Székelyudvarhelyre érkeznek, ahol bárki megtekintheti őket, és vásárolhat tőlük.

Az Őszi Vásáron a farkaslaki Electron képviselőivel is találkozhatunk Székelyudvarhelyen. A fűtéstechnológiára és kazánszerelésre specializálódott vállalatot a rendszerváltás utáni években alapították, 27 éves múltjával tehát megbízhatóságot eredményez a vásárlókban.

Évről évre visszatérő vendég az országos szinten ismert és népszerű Melinda Instal Impex is. A vállalkozás a hűtés- és fűtéstechnika mellett fürdőszobai felszerelések nagymúltú hazai forgalmazója és kivitelezője. Az 1994-ben indított családi vállalkozás évről évre fejlődött és bővítette termékskáláját, ezzel napjainkra Székelyföld egyik legmeghatározóbb gazdasági szereplőjévé vált.

www.melindainstal.ro

Kiállítóként köszönthetjük továbbá a csíkszeredai székhelyű Skoda-márkaképviseletet, amely új és használt autók, alkatrészek és tartozékok bő választékát kínálja. Bővebb információkért keresse a Skoda-márkaképviseletet bizalommal az Őszi Vásár kiállítói között.

www.ecocar.ro

Legyen Ön is ott, hogy megtekintse a helyi és nemzetközi cégek különböző termékeit, és érezze jól magát a borfesztiválon, illetve a szabadtéri rendezvénysorozaton.

fizetett tartalom