Megyei riválisukat verték meg első hazai meccsükön a VSK teremfocisai

Pál Gábor 2018. szeptember 24., 10:45

Kiütéses győzelmet aratott a Marosvásárhelyi VSK futsalcsapata a teremlabdarúgó 2. Liga 2. fordulójában. Lucian Nicușan legénysége vasárnap délután lejátszotta első hazai meccsét, a ligeti sportcsarnokban fogadta a Segesvári Pro Tineret együttesét.

Potyogtak a gólok, a második félidőben tizenkét alkalommal zörrentek a hálók Fotó: Haáz Vince

Egy percig sem volt kérdés, hogy melyik csapaté lesz a három pont, a kezdő sípszó után nem sokkal Ovidiu Aramă megszerezte a vezetést a VSK-nak. Igaz, ezután hétperces gólcsend következett, de szünetig még betalált Szabó Zsolt, Andrei Boroș és Robert Crișan is.

A második félidőben potyogtak a gólok, végül a hazaiak 12–4-re nyertek. Ez volt a vásárhelyiek második győzelme, az első fordulóban 8–6-ra diadalmaskodtak a Futsal Ceahlăul Piatra Neamț otthonában.

Fotó: Haáz Vince

Sikerével a VSK át is vette a vezetést a ranglistán, jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzte a Fortius Buzăut.

Most egy kis szünet következik a pontvadászatban (a válogatottak összetartása miatt), legközelebb október első hétvégéjén rendeznek fordulót. Akkor a VSK vendégként fog pályára lépni, a Kézdivásárhelyi SE fogadja.

{A}

Teremlabdarúgás, 2. Liga, 2. forduló:
Marosvásárhelyi VSK–Segesvári Pro Tineret 12–4 (4–0),
a hazaiak gólszerzői: Ovidiu Aramă (1., 28.), Szabó Zsolt (8.), Andrei Boroș (11., 39.), Robert Crișan (14.), Nagy Norbert (23.), Vlad Țipău (24., 31., 33.), Răzvan Togan (32., 36.).

További eredmények:
Galaci United II.–Gyergyóremetei Kereszthegy 3–5 (2–3),
Pro Academy Fălticeni–Fortius Buzău 3–8 (2–4).
Az Inter Gyergyó–Futsal Ceahlăul Piatra Neamț meccs kedden 19 órakor kezdődik.
A Kézdivásárhelyi SE szabadnapos volt.

{S1}