Egy csapatra való sérültje van az MSE-nek

Horváth Bálint Ottó 2018. szeptember 22., 19:58

Egymás után második vereségét szenvedte el a sérüléshullámmal küzdő Marosvásárhelyi MSE, a labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjának 5. fordulójában a Barcarozsnyói Olimpic 2–0-ra nyert a Sziget utcai stadionban.

Fotó: Haáz Vince

A pénteki találkozón a vásárhelyiek félóra játékot követően kerültek hátrányba. Akárcsak az előző meccsükön, ismét nagyot hibáztak a védelemben.

A második félidőben hiába próbálkozott, nem jött össze az egyenlítés az MSE-nek, majd negyedórával a vége előtt a Brassó megyeiek megszerezték második találatukat, amellyel bebiztosították győzelmüket.

Fotó: Haáz Vince

„Fájdalmas ez a vereség, nem vagyunk a legjobb időszakunkban. Nagyon nehéz, ha tizenegy sérült játékos helyettesítését kell megoldani, és óriási gond, ha hiányzik az önbizalom, illetve a hozzáállás sem megfelelő.

Támadásban nem találtuk meg a jó megoldásokat, védekezésben pedig egyéni hibák következtében gólokat kaptunk.

Nekünk minden egyes pont nagyon fontos, ezúttal azonban egyet sem sikerült szerezni. Remélem, hogy ettől a héttől visszatér legalább egy-két játékos a sérültek közül, és velük sikerül jobb teljesítményt nyújtani” – mondta Fehér Csaba, az MSE edzője.

{P15}

Újabb vereségével a tizedik helyre visszaesett MSE a következő fordulóban megyei rangadót játszik, idegenben a hetedik Szászrégeni Avântullal találkozik, amely pénteken 2–2-es (1–1) döntetlent ért el a Tordai Arieșul vendégeként.

Az utolsó előtti Radnóti SK ismét kiütéses vereségbe szaladt bele, hazai pályán 6–1-re (4–0) kapott ki a Kolozsvári CFR II-től.

{A}

Labdarúgó 3. Liga, 5. csoport, 5. forduló:
Marosvásárhelyi MSE–Barcarozsnyói Olimpic 0–2 (0–1),
gólszerzők: Alin Damian (31.), Mariean Nicolae (74.).
MSE: Kristály Hunor – Mihály Zoltán, Székely Ervin, Mircea Ungur, Papp Norbert (Laczkó Szilveszter, 90+5.), Simó Csongor (Tamás Attila, 54.), Totó Szilárd (Balázs Ferenc, 46.), Moldován Tamás, Tamás Róbert, Rareș Ruja, Dan Velichea (Dudás Levente, 78.).

További eredmények az 5. fordulóból:
Tordai Arieșul–Szászrégeni Avântul 2–2 (1–1)
Radnóti SK–Kolozsvári CFR II. 1–6 (0–4)
Kolozsvári Sănătatea–FK Csíkszereda 2–3
Székelyudvarhelyi FC–Lénárdfalva 0–4
Nagybányai Minaur–Szászhermányi FC 1–0 (1–0)
Besztercei Gloria–Tasnádi Unirea 1–3 (0–1)
Dési Unirea–Medgyesi Gaz Metan II. 1–1 (0–1)

{S1}