Ilyés Róbert legénysége már elitligás

Dobos László 2018. szeptember 11., 13:03

Két fordulóval a selejtezők befejezése előtt már biztosan csoportelső az FK Csíkszereda az U19-es korosztályú labdarúgó-bajnokságban. Ilyés Róbert legénysége százszázalékos teljesítménnyel, kilencpontos előnnyel vezeti a 3. csoportot.

Akárcsak tavaly, idén is feljutottak a legjobbak közé. Archív Fotó: Sándor Csilla

Ugyanebben a bajnokságban az FK Csíkszereda II. a második helyen áll csoportjában, hátránya egyetlen pont a csoportelső Medgyesi Gaz Metannal szemben.

Az U17-es bajnokság selejtezőjében szintén százszázalékos a Dusinszki Zoltán által felkészített FK, előnye azonban „csak” öt pont a Sepsi OSK-val szemben. Ugyanitt az FK II. a harmadik helyen áll csoportjában.

{A}

A következő fordulóban, szeptember 15-én szombaton az FK I-es csapatai a székelyudvarhelyieket fogadják, az FK II-es együttesei pedig Brassóban, a Kids Tâmpa otthonában vendégszerepelnek.

Labdarúgás, U19-es bajnokság, a 8. forduló eredményei: Bákói Sportiskola–FK Csíkszereda 0–11 és FK Csíkszereda II.–Marosvásárhelyi MSE 10–0. U17-es bajnokság: Bákói Sportiskola–FK Csíkszereda 1–8 és FK Csíkszereda II. csapata–Marosvásárhelyi MSE 2–0.