Nem szerzett pontot Szászrégenben az FK Csíkszereda

Dobos László 2018. szeptember 07., 20:54

Vereséget szenvedett pénteken délután az FK Csíkszereda a román labdarúgó 3. Liga 3. fordulójában. Valentin Suciu legénysége 1–0-ra kapott ki a Szászrégeni Lendület otthonában.

A régeniek korábban ritkán tudtak borsot törni a csíkiak orra alá. Ezúttal sikerült. Archív Fotó: Veres Nándor

A mérkőzés egyetlen találata az 57. percben született, amikor egy hosszú indítást követően a hazai csapat jobboldalról kapu elé ívelte a labdát, Chirilă a tizenhatoson belül, háttal a hálónak átvette, majd fordulásból belőtte.

„A legnagyobb hibás én vagyok, magamra vállalom a felelősséget, mert nem tudtam győzelemre vezetni a csapatomat,

nem látszott a pályán az, amit megbeszéltünk, amit játszani kellett volna.

Volt 4–5 nagy helyzetünk, 4–5 ziccerünk, de a labda nem akart bemenni a szászrégeni kapuba. Remélem időben és jól jött a csapatnak ez a hidegzuhany, fogunk tudni javítani a játékunkon. Úgy érzem, hogy a csapatom többre képes, de ezt a pályán be kell bizonyítani” – mondta el a mérkőzés után Valentin Suciu, az FK Csíkszereda vezetőedzője.

{A}

A labdarúgó-szövetség honlapján közzétett program szerint az FK Csíkszereda a következő fordulóban, szeptember 16-án, vasárnap a radnótiakat fogadja (17 órakor kezdődik a meccs), azt megelőzően pedig, hét közben, csütörtökön 16.30-tól hazai pályán kupameccset játszik a 2. ligás Bákói Aerostarral.

Labdarúgás, 3. Liga, 5-ös csoport, 3. forduló:
Szászrégeni Lendület–FK Csíkszereda 1–0 (0–0),
gólszerző: Cristian Chirilă (57. perc).
FK Csíkszereda: Somogyi Pál Csaba – Majzik Adrián, Berde István Zsolt, Csűrös Attila, Fabio de Oliveira, Veres Szilárd, Soufiane Jebari, Eder Gonzales, Magyari Szilárd, Antal Barna, Bajkó Barna. A második félidő folyamán Antal helyett Pál Kristóf, Bajkó helyett Györgyi Arthur, Soufiane helyett Bara Levente, Magyari helyett pedig Suciu Tóni állt be a csíki csapatba.

További mérkőzések:
Székelyudvarhelyi FC–Radnóti SK 3–1
Kolozsvári Sănătatea–Barcarozsnyói Olimpic Cetate 1–0 (0–0)
Tordai Arieșul–Tasnádi Unirea 1–1 (0–1)
Marosvásárhelyi MSE–Szászhermányi FC 2–1 (2–1)
Besztercei Gloria–Medgyesi Gaz Metan II. 4–1 (3–0)
Dési Unirea–Kolozsvári CFR II. 0–0

szombaton 17 órától
Nagybányai Minaur–Lénárdfalvi Comuna

{S1}