Őszi bababörzére várják az érdeklődőket Gyergyószentmiklóson

Baricz-Tamás Imola 2018. szeptember 04., 13:14

A Fészek, Gyergyói Édesanyák Egyesülete Gyergyószentmiklóson szeptember 8-án 15 és 17 óra között szervezi meg az őszi bababörzét. A szervezők a Salamon Ernő Gimnázium udvarán található Sportiskola tornatermében várják az érdeklődőket.

Szombaton délután újra bababörzét tartanak Gyergyószentmiklóson Fotó: Baricz-Tamás Imola

„A legutóbbi bababörzét nagy érdeklődés övezte. Sokan várták, kérték, hogy mielőbb legyen ilyen rendezvény, többek között számukra örömhír, hogy szeptember 8-án ismét bababörzét szervez a Fészek.

Beköszöntött az ősz időjárás, így szükség van arra, hogy a szülők feltöltsék az őszi-téli ruhakészletet, hiszen egy év alatt nagyot nőttek a gyermekek.

A bababörzén megvásárolhatják a szükséges ruhaneműket, cipőket, valamint játék és könyv is lesz bőven a kínálatban” – ismertette Barabás Orsolya, a szervező egyesület vezetője. Az egyesület immár hagyományos rendezvénye a börze, és a szervezők ígérik, ezúttal is garantált lesz a jó hangulat, hiszen zenével, büfével, tombolával készülnek a támogatók jóvoltából.

{A}

Asztalfoglalásra szeptember 5-től 9 és 14 óra között a 0744-516 716-os telefonszámon Bodó Annamáriánál lehet jelentkezni.

A börzén a rászoruló családoknak ruhaneműt is gyűjtenek, és a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy tud olyan családról a környezetében, aki szívesen fogadná az ilyen jellegű adományt, jelezze a helyszínen, a büfénél.