A fodrász ajánlata: iskolakezdésre ingyen levágja a rászoruló diákok haját

Molnár Rajmond 2018. szeptember 03., 11:03

Ingyenes hajvágással kíván segíteni a rászoruló iskolásokon egy csíkszeredai fodrász, aki a szeptember 10-i tanévkezdés előtt két munkanapot szán a jótékonysági akcióra.

A csíkszeredai mesterfodrász ingyen levágja és megigazítja az anyagi gondokkal küszködő családok gyerekeinek haját szerdán és csütörtökön. Képünk illusztráció Fotó: 123RF

Ingyen levágja a csíkszeredai és környéki rászoruló gyerekek haját iskolakezdés előtt Császár Edith csíkszeredai mesterfodrász. A hajvágásra előzetesen lehet bejelentkezni a 0740–886088-as telefonszámon, a fodrász pedig két munkanapot – szerda és csütörtök – szán a jótékonysági akcióra az iskolakezdés előtti, tehát ezen a héten.

Érdemes minél előbb jelentkezni, hiszen túl sok kuncsaft esetén nem juthat idő mindenkire.

Császár Edith érdeklődésünkre elmondta, 14 éves, azaz nyolcadik osztályos korukig fogadja az iskolásokat, főképp azokat a nagycsaládban élőket várja, ahol nagy terhet jelent az iskolakezdéssel járó mindenféle költség. Tanulók és szüleik is jelentkezhetnek.

{A}

„Iskolakezdés előtt rengeteget kell költeni tanszerekre, ruházatra, és egyéb kiadásokra. Több helyen nem jut mindenre,

én azzal szeretnék segíteni, hogy a gyerekek, fiúk és lányok egyaránt, tetszetős, ápolt frizurával kezdjék meg a tanévet szeptember 10-én”

– magyarázta a fodrász. Császár Edith szalonja Csíkszeredában a Szász Endre utca 12-es szám alatt található, Haj-de-jó néven.