Csíkszeredaiak vesztették életüket a magyarországi balesetben

Székelyhon 2018. szeptember 01., 20:14

Két román állampolgár életét vesztette, és többen megsérültek egy pénteken történt közúti balesetben Magyarországon – írja az Agerpres hírügynökség a román külügyminisztérium tájékoztatására hivatkozva.

Fotó: Police.hu
Információink szerint a magyarországi Cegléd külterületén péntekre virradóan bekövetkezett balesetben a három halálos áldozat közül kettő csíkszeredai.

A külügyi tárca közleménye szerint a baleset Cegléd és Albertirsa között történt augusztus 31-én reggel. Románia magyarországi külképviselete azonnal intézkedett az elhunytak azonosítása érdekében, és érdeklődött a sérültek állapotáról. Utóbbiakat súlyos állapotban szállították kórházba – tájékoztat a minisztérium.

Fotó: Police.hu

A Police.hu információi szerint három személyautó ütközött a 4-es számú főút 67-es kilométerszelvényénél augusztus 31-én 2 óra 10 perckor. A Cegléd külterületén bekövetkezett balesetben egy férfi, egy nő és egy kisgyermek vesztette életét, a mentők hat embert kórházba szállítottak.

A baleset szemléjét teljes útlezárás mellett folytatták a rendőrök. A forgalomkorlátozást feloldották, a közlekedés  zavartalan. Az ütközés körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

Fotó: Police.hu

{A}