Két autó ütközött össze Székelyudvarhelyen, az egyik felborult

Székelyhon 2018. augusztus 31., 22:20

Két személygépjármű ütközött össze péntek este Székelyudvarhelyen, a baleset következtében az egyik gépjármű felborult. Információink szerint több személyt kórházba vittek a kiérkező mentősök.

Fotó: Facebook/Udvarhelyszéki Közlekedési Infó

Az ütközés után a helyi rendőrség szolgálatban lévő egysége biztosította a helyszínt, amíg az állami kollégáik is megérkeztek, így péntek este, a baleset után nem sokkal László Szabolcstól, a helyi rendőrség vezetőjétől sikerült annyit megtudnunk, hogy az egyik jármű a Hunyadi János utca felől érkezett, ám sofőrje nem adott elsőbbséget a Szejkefürdő irányából a városközpont felé tartó, szabályosan közlekedő gépjárműnek, így az elütötte a Tamási Áron utcai kereszteződésben. Az ütközés következtében a Wesselényi Miklós utcából érkező gépjármű felborult.

Fotó: Facebook/Udvarhelyszéki Közlekedési Infó

László Szabolcsnak nem voltak pontos információi arról, hogy mennyire sérültek meg a balestben érintett személyek, azt viszont tudta, hogy

több személyt is kórházba vittek.

A jelzőlámpa ebben a napszakban egyébként már nem működött, s mivel ez már – helyi rendőrségi információk szerint – a második baleset az elmúlt napokban ugyanott, László Szabolcs óvatosságra és az útkereszteződésben érvényes közlekedési szabályok betartására intette az autóvezetőket.

Fotó: Facebook/Udvarhelyszéki Közlekedési Infó

{A}