Piknikezz a Vásárhelyi Forgatagon! (x)

2018. augusztus 28., 16:00

Helyi, friss termékekkel megpakolt piknik kosarak, zöldövezet, játékok és jótékonysági tombola értékes nyereményekkel. Mivel is lehetne ennél kellemesebben eltölteni a szombati napot?

Fotó: Petry

Délelőtt 10 órától várják mindazokat, akik családjukkal, barátaikkal, kedveseikkel szeretnének értékes időt tölteni a város szívében, mégis a szabadban. A szervezők arra buzdítanak mindenkit, hogy

a piknikre helyi, friss termékeket tartalmazó kosárkákkal érkezzenek, hiszen a piknikkosár szépségversenyen nem csak a kosár kinézetét, de a tartalmát is pontozni fogja a zsűri.

Megéri ráfordítani az energiát, hiszen amellett, hogy a nem mindegy mit és milyen csomagolásból fogyasztunk el,

a szépségversenyre benevezett kosarak által értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak a gondos háziasszonyok/urak.

A rendezvényen lehetőség lesz tombolát is vásárolni, ahol szintén értékes ajándékokat nyerhetnek majd, ugyanakkor, a befolyt összeggel támogathatják a Havadtői Családotthont.

A nap folyamán megnézhetik Erdély legamatőrebb fotókiállítását, részt vehetnek interaktív térképfelismerő játékon, valamint benevezhetnek a sonkasaccolás versenyre is, ahol az a személy, aki meg tudja saccolni annak pontos súlyát, hazaviheti Nagyapánk Paraszt Sonkáját!

Töltsünk értékes időt a szabadban barátainkkal, családunkkal, tegyünk kosarunkba helyi termékeket, erősítsük saját gazdaságunkat! További részletek az esemény Facebook-oldalán.

(X)