Szászhermányt fogadják a keresztúriak

Pál Gábor 2018. augusztus 14., 13:34

Újabb harmadosztályos labdarúgócsapatot fogad a 4. ligás Székelykeresztúri Egyesülés a labdarúgó Román Kupában. A Kézdivásárhelyi SE és a Szászrégeni Lendület vendégként harcolhatja ki a továbbjutást.

Búcsúztatták az udvarhelyieket, de most újabb kemény meccs elébe néznek Fotó: Pál Gábor

Az első fordulóban a zöldmezes keresztúriak kiejtették a Székelyudvarhelyi FC-t (4–3-ra nyertek a hosszabbításban), a második körben pedig a Szászhermányi FC-vel kerültek össze. A mérkőzésnek az Egyesülés csapata ad otthont, szerdán 17.30-kor kezdődik a találkozó.

A továbbjutás egy meccsen dől el. Amennyiben a rendes játékidő döntetlennel zárul, 2x15 perces hosszabbítás következik, és ha ez idő alatt sem tudnak dűlőre jutni a felek, büntetőpárbajt rendeznek.

{A}

A második körben az első fázis harmincnégy továbbjutója mellett további huszonkét 3. ligás csapat csatlakozik a küzdelemhez, így összesen ötvenhat találkozót rendeznek.

A Kézdivásárhelyi KSE a CSM Focșani vendége lesz, a Szászrégeni Lendület pedig a Besztercei Unu Fotbal Club Gloria otthonában játszik (ugyancsak szerdán 17.30-kor kezdődnek a meccsek). Az FK Csíkszereda a következő körben csatlakozik a küzdelmekhez.