Folytatná a hagyományt a Sepsi OSK

Sánta Imre 2018. augusztus 10., 19:27

Újabb bajnoki mérkőzést játszik a Sepiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 4. játéknapján szombaton este 9 órakor hazai pályán fogadja a Jászvásári Poli CSM együttesét.

Neagoe és Jovanovic. Bíznak magukban, és nyerni akarnak szombaton este Fotó: Sánta Imre

Jól ismeri az ellenfelet Eugen Neagoe, a háromszékiek vezetőedzője, hiszen a 2016–2017-es szezonban még a jászvásáriakat irányította a kispadról. Ráadásul edzői pályafutásának egyik legsikeresebb időszaka volt ez, hiszen azzal a nem mindennapi teljesítménnyel büszkélkedhet, hogy veretlenül zárták a bajnokság alsóházi rájátszását.

A szakember nehéz mérkőzésre számít egykori csapata ellen, de bízik tanítványaiban, és képesnek tartja őket, hogy megszerezzék a győztesnek járó három pontot.

Fotó: Sánta Imre

„Jó eredményt értünk el az előző két mérkőzésünkön, holnap pedig ismét egy olyan csapat ellen játsszunk, amely a tavalyi idényben a felsőházba jutott. Nagyon sok játékost ismerek a jászvásári csapatból, hiszen másfél-két évvel ezelőtt együtt dolgozhattam velük. Ismerem a képességeiket, és tudatában vagyok, hogy nagyon jó csapatot alkotnak.

De ahogy már mondtam, nekünk is nehezen legyőzhető csapatunk van, így bízok abban, hogy szombaton este mi leszünk a jobbak, és sikerül megszereznünk a három pontot.

Örülök, hogy sérülések nem hátráltatnak, mindenki egészséges, bevethető állapotban van. Már csak nekem kell jó döntéseket hoznom, és a legjobb formában lévő játékosokat küldeni a pályára. Természetesen magunkért és a klubért is játszunk, de ugyanakkor a szurkolókért is, hiszen nélkülük nem sikerült volna elérni az eddigi eredményeket. Remélem, hogy játékban ezután is tudunk még fejlődni” – nyilatkozta Eugen Neagoe, az OSK vezetőedzője.

{A}

A nyáron igazolt a piros-fehérekhez a horvát nemzetiségű, de német állampolgársággal is rendelkező Igor Jovanović, aki eddig a védelem biztos pillérének bizonyult. A középhátvéd szerint annak ellenére, hogy csak néhány hete állt össze az OSK játékoskerete, máris egy ütőképes csapatot alkotnak, amely képes egyre jobban játszani.

Fotó: Sánta Imre

„Először játszom romániai csapatnál, úgyhogy ez egy új tapasztalat számomra. Kapcsolatban álltam a klubbal, az edzővel, csupa pozitív dolgot hallottam, ezért is döntöttem úgy, hogy ide igazolok.

Habár csak néhány hete edzünk együtt, már így is egy erős csapat vagyunk, és reménykedhetünk abban, hogy a folytatásban még jobb meccseket játsszunk majd.

A magam részéről szeretném mindig a legjobbat nyújtani, és minél több sikert elérni a csapattal” – mondta el az OSK horvát védője.

A háromszéki klub közleményben tájékoztatja a szurkolókat, hogy a szombaton este 9 órakor kezdődő mérkőzésre a meccs napján 17 óra és 20.45 között is lehet még jegyet váltani a városi stadion jegypénztárainál.

A találkozót a Digi Sport 1, a Dolce Sport 1 és a Look TV televíziós csatornák élőben közvetítik.

Labdarúgás, 1. Liga, 4. forduló:

Péntek
21.00 FC Botoşani–Astra Giurgiu

Szombat
18.00 Concordia Chiajna–Nagyszebeni Hermannstadt
21.00 Sepsi OSK–Jászvásári Poli CSM

Vasárnap
15.30 Dunărea Călăraşi–CSU Craiova
18.30 FC Voluntari–Kolozsvári CFR
21.00 Medgyesi Gaz Metan–FCSB

Hétfő
21.00 Bukaresti Dinamo–FC Viitorul

{S1}