Csíkszereda csapata ismét legyőzte a kézdivásárhelyieket

Székelyhon 2018. augusztus 10., 15:28

Lejátszotta hatodik felkészülési mérkőzését a román labdarúgó 3. Liga augusztus végi rajtjára készülő FK Csíkszereda. Valentin Suciu legénysége csütörtökön este 1–0-ra győzött a szintén harmadosztályos Kézdivásárhelyi SE otthonában.

Hazai pályán és vendégként is nyerni tudtak a csíkiak a háromszékiek ellen. Archív Fotó: Gábos Albin

A Kovásznán edzőtáborozó csíki együttesnek ez volt a második mérkőzése a kézdivásárhelyi Sinkovits Stadionban, ahol két nappal korábban 2–0-s vereséget szenvedtek az ugyancsak 3. ligás FC Voluntari II. csapatától.

A csíki futballcsapat korábban hazai pályán 7–1-re legyőzte a Kézdivásárhelyi SE-t és 3–0-ra a Szászhermányi FC-t, idegenben pedig 7–1-re kikapott a Sepsi OSK-tól, majd 3–2-re a Brassói AS SR együttesétől. A kovásznai edzőtábor során 2–0-ra kikapott az FC Voluntari II. csapatától, majd 1–0-ra nyert a KSE ellen.

{A}

Szombaton, augusztus 11-én délelőtt 11 órától FK Csíkszereda–Székelyudvarhelyi FC barátságos mérkőzést rendeznek Kézdivásárhelyen.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Kézdivásárhely:
Kézdivásárhelyi SE–FK Csíkszereda 0–1 (0–0),
gólszerző: Hodgyai László.
Az FK Csíkszereda kezdőcsapata: Somogyi – Majzik, Berde, Mitra, Fabio, Veres, Jebari, Eder, Magyari, Bajkó, Bara. Szünet után játszott még: Horvát (kapus), Kovács, Csürös, Pál, Hodgyai, Marucza, Csegőldi, Lakatos, Solymosy és Aszalos.