Három autó ütközött Maksánál

Székelyhon 2018. július 13., 21:41

Szabálytalan előzés miatt történt közúti baleset péntek este a 11-es jelzésű országúton, Maksánál. Négy személy – két felnőtt és két gyerek – megsérült.

Képünk illusztráció Fotó: Pinti Attila

A rendőrség közlekedési tájékoztató központja (Infotrafic) szerint három jármű ütközött össze egy szabálytalan előzés miatt.

Nicoleta Tolvaj Marin, a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, két felnőtt és két gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett, ellátásra kórházba szállították őket. Az érintett útszakaszon  22 óra utánig félsávos útlezárást léptettek érvénybe a közlekedésrendészek, emiatt torlódások alakultak ki.

Amint arról a rendőrségi szóvivő szombaton reggel tájékoztatott: egy 32 éves hölgy Brassó irányából tartott Kézdivásárhely irányába, balra akart térni, ám nem volt elég körültekintő, emiatt elütötte a tehergépjármű, amely éppen előzni akart. Az ütközés nekilökte a személygépkocsit egy másik, az út szélén álló autónak. Négy személy, köztük egy 4 és egy 6 éves gyerek, megsérült, állapotuk nem súlyos.