Hirdetés a PECTA Kft. újítása irodaépítés és berendezések vásárlása által nevű projekt elkezdéséről (x)

2018. július 12., 15:10

 
Hirdetés a „S.C. PECTA SRL (KFT) újítása irodaépítés és berendezések vásárlása által”
nevű projekt elkezdéséről

A 2014-2020 Regionális Operatív Program által finanszírozott „S.C. PECTA SRL (KFT) újítása irodaépítés és berendezések vásárlása által” nevű projektet, MySMIS kód 113386, a PECTA SRL (KFT) valósítja meg, teljes értéke 2.434.912,90 lej, amelyből 1.470.856,49 lej vissza nem térítendő finanszírozást képez.

A 2014-2020 Regionális Operatív Programot országos szinten a Regionális Fejlesztési és Közigazgatási Minisztérium működteti, mint Irányító Hatóság, valamint regionális szinten az ADR Centru, a program közvetítő szerve, amely a projekt kivitelezését követi a Központi Reégión belül. Terv szerint, a projekt a 2016.11.01. és 2021.04.30. közötti időszakban kerül lebonyolításra.

A projekt célkitűzései a következők: 1. Új egység létesítése a szolgáltatások változatossá tétele, a szolgáltatások és folyamatok jelentős mértékű javítása, illetve a meglévő kapacitás bővítése a 7112 – Mérnöki tevékenység és ahhoz kapcsolódó műszaki tanácsadás tevékenységi körön belül, mérnöki és építkezési tanácsadó iroda létesítése, illetve állóeszközök (technológiai gépek/berendezések) és immateriális javak beszerzése, valamint az energetikai hatékonyság növelésének biztosítása, újrahasznosítható energia használata és a hulladékok forrásnál történő minimalizálása által; 2. A cég versenyképességének növelése az országos és nemzetközi tervezési szolgáltatások piacán a következők által: a tűzvédelmi rendszerek és berendezések műszaki tervezési szolgáltatásának tanúsítása, ISO/IEC 27001 és ISO/IEC 20000 minőségbiztosítási rendszerek tanúsítása és megvalósítása, beleértve a célpiac kiterjesztését a nemzetközi vásárokon kiállítóként való részvétel révén; 3. A kérelmező humán erőforrásának fejlesztése 4 személy alkalmazása által (amelyből legalább egy hátrányos helyzetű személy) és az infrastruktúra kiépítése fogyatékos személyek részére; A finanszírozásra kerülő tevékenység a CAEN (TEAOR) 7112 – Mérnöki tevékenység és ahhoz kapcsolódó műszaki tanácsadás tevékenységi körhöz tartozik.

Jelen hirdetés közzététele az Tájékoztatási és hirdetési tevékenység - 5 sz. Tevékenység, A projekt megkezdéséről szóló hirdetés közzététele egy helyi újságban - 5.1 sz. altevékenység részét képezi.

Kérelmező elérhetősége

Székelyudvarhely, Céhek u. 16, 20 a., Hargita megye
Telefon: 0744345460, E-mail: office@pecta.ro / Torok.attila@pecta.ro

www.regio-adrcentru.ro
www.inforegio.ro – facebook.com/inforegio.ro
Beruházás a jövődbe! Az Európai Regionális Fejlesztési Alapból társfinanszírozott Projekt, a 2014-2020 Regionális Operatív Program keretén belül. Jelen hirdetés nem képezi kötelező módon az Európai Únió vagy Románia Kormányának hivatalos álláspontját.
(X)