Közel negyven meztervre lehet szavazni

Gergely Imre 2018. július 12., 09:51

Nagy érdeklődést keltett a Gyergyói Hoki Klub által meghirdetett meztervező pályázat. Az volt a cél, hogy az újonc Erste-ligás csapat a piros-fehér hokihagyományokat továbbvivő, de újszerűbb, stílusosabb öltözékben lépjen pályára.

Egy a tervek közül. Hazai és idegenbeli mezeket is terveztek Fotó: Gyergyói Hokiklub

Több mint negyven terv érkezett be, köztük néhány olyan is, amely nem felelt meg a kiírás feltételeinek. Az első szűrés után a Gyergyói Hoki Klub Facebook-oldalán kerültek közszemlére a meztervek. 

A szavazás menete egyszerű: lájkolni kell a leginkább tetsző mezeket. Akár többet is, de annak a tudatában, hogy a legtöbb tetszésjelt kapó terv lehet a pályázat díjazottja.

{A}

A GYHK jelzi, elképzelhető, hogy nem azt a mezt fogja viselni a csapat, amelyre a legtöbb szavazat érkezik, mert figyelembe kell majd venni a támogatók reklámigényeit is, de a legtöbb szavazatot kapó mezterv alkotója így is megkapja majd a díjat.

A tervezők nevét a szavazás lezárulta után hozzák nyilvánosságra, hogy ez ne befolyásolja a voksolást. Az első helyezett tervező díja egy mez és egy bérlet a Gyergyói HK 2018–2019-es idénybeli hazai mérkőzéseire (beleértve az Erste Liga és a romániai bajnokság összecsapásait, valamint a felkészülési és barátságos találkozókat is).

Fotó: Gyergyói Hokiklub

Szavazási határidő: július 20., 24 óra.  A szavazók is díjazásra számíthatnak, közöttük három, a Gyilkos-tó Kupa hat meccsére érvényes belépőt sorsolnak ki.