Sepsi OSK: várat magára az első győzelem

Pál Gábor 2018. július 11., 21:12

Lejátszotta negyedik felkészülési meccsét a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK az ausztriai edzőtáborban. Ezúttal is kikapott a háromszéki csapat, a szlovákiai FC Zlaté Moravce csapata győzte le.

Folytatódik a felkészülés a háromszéki csapatnál. Még egy barátságos mérkőzés is vár rájuk, majd irány haza Fotó: Facebook/Sepsi OSK

Sankt Pölten városában lépett pályára szerdán délután a Sepsi OSK. Eugen Neagoe legénysége a szlovák élvonalban szereplő Zlaté Moravce együttesével csapott össze. Az aranyosmaróti csapat a Fortuna Liga 10. helyén végzett az elmúlt szezonban.

A szentgyörgyieknél többnyire az új igazolások kaptak lehetőséget a kezdőcsapatban. Pályára lépett a legfrissebb szerzemény, Prosser Dániel is, aki egy évre érkezett kölcsönbe a Puskás Akadémiától.

{A}

A mérkőzésen egyetlen gól született, az aranyosmaróti gárda csereként beállt középpályása, Denis Duga szerezte.

Pénteken az orosz FK Orenburg (helyszín: Lindabrunn) együttesével mérkőznek meg a szentgyörgyiek, az ausztriai edzőtábor utolsó felkészülési meccse lesz számukra.

Korábban a Sepsi OSK 2–1-re kikapott a kínai Kuangcsou Evergrandetól, ugyanilyen arányban a cseh Mladá Boleslavtól, és hétfőn 1–0-ra a Slovan Liberectől.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Sankt Pölten, Ausztria:
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–FC ViOn Zlaté Moravce 0–0 (0–1),
gólszerző: Denis Duga.
Sepsi OSK: Covic – Moura, Ursu, Obsivac, Ștefan – Velev, Jankovic – Dodoi, Prosser, Hamed – Hadnagy. Cserék: Niczuly, Fejér – Drăghici, Viera, Vașvari, Fülöp, Tandia, Simonovszki, Nouvier, Veress, Jovanovic, Maxim Fitel.
Zlaté Moravce: Adrián Chovan – Martin Chren, Patrik Banovič, Nikola Dimitrijevic, Jalcus Brašen, Martin Chren, Tomáš Ďubek, Pleva Dalibor, Ľubomír Urgela, Jose Casado, Udeh Maduka, Peter Orávik. Cserék: Martin Krnáč – Dávid Richtárech, Jakub Švec, Denis Duga, Igor Zelnik, Ewerton da Silva, Bruno Cerenansky.