Kilép a POL-ból Hermann Mark Christian

Antal Erika 2018. július 08., 17:06

Facebook-oldalán jelentette be a Szabad Emberek Pártjából való kilépését Mark Hermann Christian, aki arról tájékoztatta az ismerőseit és barátait, hogy ezúttal lemond mind az elnökségi tagságáról, mind pedig a POL-ban betöltött tagsági státusáról.

Hermann Mark Christian. Archív Fotó: Boda L. Gergely

„Döntésem háttérben komplex okok állnak, elhatározásom pedig idővel körvonalazódott. A marosvásárhelyi városi tanácsban eltöltött közel két éves időszak számos próbatétellel és áldozathozatallal járt számomra, ezért

úgy döntöttem, hogy a következő időszakban elsősorban a saját szakmai- és magánéletemre fogok összpontosítani

– magyarázta döntését a volt városi önkormányzati képviselő, köszönetet mondva mindazoknak akik kiálltak mellette, támogatták erőfeszítéseiben és hittek benne. Ugyanakkor

köszönetet mond azokért a konstruktív kritikákért is amelyek révén úgy érzi, hogy jobb emberré válhatott, a POL-os kollégáinak pedig sok sikert kíván a jövőre nézve.

Ahogy fogalmaz: „ugyanaz az ember maradok aki eddig is voltam, és maradok továbbra is hűséges önmagamhoz és saját elveimhez, elvégre nemhiába dicsérem a napot. Az én küldetésem itt véget ért. Egy szép álom volt...v agy talán csak egy illúzió. Isten veled, POL!”.