Cseh ellenfelével szemben is alulmaradt a Sepsi OSK

Székelyhon 2018. július 08., 16:27

Már az első negyed órában eldőlt a mérkőzés, gyorsan született három gól, de ebből kettőt a cseh Mladá Boleslav rúgott a Sepsi OSK-nak, így a második felkészülési meccsén is alulmaradt a háromszéki együttes.

Fotó: Facebook/FK Mladá Boleslav

Ausztriában lejátszotta második edzőmeccsét is a labdarúgó 1. Liga következő szezonjára készülő Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK.

Egy kisebb településen, Bad Wimsbach-Neydharting focipályáján lépett pályára a két együttes. A Mladá Boleslav a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. helyén végzett az elmúlt szezonban, akárcsak a Sepsi OSK a román pontvadászatban.

{A}

Jobban kezdett a szentgyörgyi csapat, már a 2. percben megszerezte a vezetést: Fejér Béla hosszú előrerúgását Hadnagy Attila csúsztatta fejjel Yasin Hamed elé, aki a kapus mellett elhúzta a labdát, és a hálóba lőtte.

Nem tartott sokáig a Sepsi OSK előnye, már a 6. percben egyenlítettek a csehek. Sőt, öt perccel később már náluk is volt az előny. Ezzel a 2–1-es eredménnyel ért véget a találkozó.

Fotó: Facebook/FK Mladá Boleslav

Az összecsapás hátramaradt részében mindkét együttesnek voltak lehetőségei, de egyik sem tudtak értékesíteni helyzeteit.

Korábban a háromszékiek vereséget szenvedtek a kínai Kuangcsou Evergrande csapatától, ugyancsak 2–1-re kaptak ki.

{K1}

Legközelebb hétfőn játszik újabb edzőmeccset a Sepsi OSK, ellenfele a Slovan Liberec (helyszín: Perg) lesz. A Liberec a csehországi labdarúgó-bajnokság 6. helyén végzett. A Sepsi OSK elleni találkozó romániai idő szerint 18.30-kor kezdődik.

Két nappal később, 11-én a szlovák Zlaté Moravce (helyszín: Sankt Pölten), 13-án pedig az orosz FK Orenburg (helyszín: Lindabrunn) együttesével mérkőznek meg a szentgyörgyiek.

Labdarúgás, barátságos mérkőzés:
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Mladá Boleslav 1–2 (1–2),
gólszerzők: Hamed (2.), illetve Ladra (6.), Komlichenko (11.)
Sepsi OSK: Fejér (Covic, 59.) – Moura, Jovanovic, Obsivac, Ștefan (Veress, 78.) – Velev, Jankovic – Drăghici (Sato, 71.), Tandia (Vașvari, 59.) Hamed – Hadnagy (Simonovski, 59.). Cserék: Ursu, Dodoi, Maxim.
Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Takács, Chaluš (Král, 46.), Fabian – Hůl, Matějovský (Hubínek, 62.) – Konata (Křapka, 78.), Ladra (Kateřinák, 62.) Komlichenko.